Oppilaitospappi mukana oppilaitosten arjessa

Minä, oppilaitospappi Sonja Turunen, työskentelen Lahden ammattikorkeakoulun (LAMK) ja Koulutuskeskus Salpauksen eri toimipisteissä. Olen sekä opiskelijoita että henkilökuntaa varten vakaumuksesta riippumatta. Sinun ei siis tarvitse kuulua kirkkoon. Haluan olla tukemassa koko oppilaitosyhteisön hyvinvointia ja jaksamista. Kaikki tapahtuu yhteistyössä opiskelijoiden ja henkilökunnan kanssa eli kuuntelen oppilaitosten tarpeita ja otan huomioon oppilaitosten omat tavoitteet ja toimintatavat.

Ota yhteyttä, kun

• haluat jutella luottamuksellisesti mielessäsi olevista asioista, sinä päätät aiheet. Olen täysin vaitiolovelvollinen.
  • tarvitset apua kriisitilanteessa
  • tarvitset tukea opiskelussa ja työssäjaksamisessa
  • haluat käydä aikuisrippikoulun
  • ristiäiset, häät tai vaikka kodin siunaaminen tulevat ajankohtaisiksi

Mistä minut löytää?

• Liikun oppilaitosten eri toimipisteissä: Vipusenkadulla, Muotsikassa, FellmanniCampuksella...Asikkalaa unohtamatta! Ota hihasta kiinni! Olen paikalla sinua varten :)
  • Minun työhuoneeni sijaitsee Lahden keskustassa Ristinkirkkoa vastapäätä Seurakuntatalo, Kirkkokatu 5
  • Voimme myös sopia tapaamisen mille tahansa kampukselle

Mistä saat lisäksi tukea ja apua?

Muista, et ole yksin! On monia valtakunnallisia kanavia, joista saat myös tukea ja apua: