Palveleva netti

Palveleva netti on evankelis-luterilaisen kirkon ylläpitämä verkkoauttamispalvelu, joka antaa tukea henkilökohtaisissa ongelmatilanteissa. Palvelun kautta on mahdollista lähettää nimetön ja luottamuksellinen viesti, jossa voi kertoa mieltä painavista asioista. Viesteihin vastaavat tehtävään koulutetut vapaaehtoiset maallikot ja kirkon työntekijät. Myös he toimivat nimettömästi.

Palvelevan netin käyttö on maksutonta. Palvelu löytyy sivulta www.verkkoauttaminen.fi.

Tietoa kirkon keskusteluavusta löytyy sivustoilta www.kirkonkeskusteluapua.fi sekä www.samtalstjänst.fi

Viestiin vastataan muutaman päivän kuluessa. Jos asia on kiireellinen, on mahdollisuus soittaa Palvelevaan puhelimeen numeroon 01019-0071 su-to klo 18-01, pe-la klo 18-03.