Palveleva puhelin

Palveleva puhelin tarjoaa mahdollisuuden purkaa mieltä painavia asioita puhelimitse nimettömänä. Palvelevassa puhelimessa päivystävät vapaaehtoiset seurakuntalaiset, jotka saavat tehtävään jatkuvaa koulutusta. Heitä sitoo vaitiolovelvollisuus.

Palvelevan puhelimen päivystysaika on su - to klo 18-01, pe ja la 18-03. Ruotsinkielinen päivystys on joka ilta klo 20-24.

Palvelevan puhelimen numero on kaikkialla Suomessa

0400 22 11 80 suomenkielisille ja
0400 22 11 90 ruotsinkielisille.

Soitto Palvelevaan puhelimeen maksaa lankapuhelimesta paikallispuhelumaksun verran. Matkapuhelimella soitettaessa laskutusperusteena on oman operaattorin puheluhinnat.

Seuraavilta sivustoilta löydät kootusti tietoa kirkon tarjoamasta keskusteluavusta: www.kirkonkeskusteluapua.fi sekä www.samtalstjänst.fi

Päivystäjäksi Palvelevaan puhelimeen tai nettiin

Seuraava peruskurssi järjestetään Lahdessa 10.2.-24.3.2018.

Edellytämme sinulta

- kykyä vaitiolovelvollisuuden noudattamiseen

- tällä hetkellä tasapainoista elämäntilannetta

- mahdollisuutta päivystää 3-10 tuntia / kk.

Valmennamme vapaaehtoiset päivystystehtäviin. Keskusteluavun kanavina ovat puhelin, netti, chat ja kirje.Työtä tehdään itsenäisesti, mutta päivystäjät kuuluvat ryhmiin, jotka tapaavat säännöllisesti keskustelun ja jatkokoulutuksen merkeissä.

Kaikki päivystäjäksi hakeutuvat haastatellaan ennen kurssin alkua. Haastatteluajan sopiminen 19.1.2018 mennessä toiminnanohjaaja sari.ahola@evl.fi tai 044 7191 299, ti klo 13-15.