Päivystävä pappi

Pappi on tavattavissa Vapaudenkatu 6:ssa, 2. kerros, ma, ti, ke ja pe klo 12–15 ja to klo 12–16. Päivystävälle papille voit tulla juttelemaan ilman ajanvarausta tai soittaa, puh. 044 719 1475. Päivystäjinä toimivat vuorollaan eri seurakuntien papit.

Papit on koulutettu sielunhoitotehtäviin. Heidän kanssaan voit jakaa niitä elämän asioita, joissa tarvitset kuuntelijaa, pohtijaa, esirukoilijaa. Keskustelut papin kanssa ovat luottamuksellisia. Papilla on vaitiolovelvollisuus.

Voit myös ottaa suoraan yhteyttä pappiin. Heidän yhteystietonsa löydät täältä. Voit sopia heidän kanssaan esimerkiksi henkilökohtaisesta ripistä. Seurakunnan messussa on myös joka sunnuntai rippi ja synninpäästö. Salpausselän kirkossa on lisäksi varattu rippiä ja sielunhoitoa varten erityinen aika lauantaisin klo 16–18.