Kirkkoon liittyminen

Siirry Liity kirkkoon -verkkopalveluun.

Voit liittyä kirkkoon tietoturvallisen verkkopalvelun kautta. Jos kirjaudut palveluun pankkitunnuksilla, valtaosa tarvittavista tiedoista saadaan suoraan väestötietojärjestelmästä. Jos sinulla ei ole mahdollisuutta tunnistautumiseen pankkitunnuksien avulla, voit lähettää palvelun kautta seurakuntaan yhteydenottopyynnöön, jonka avulla kirkkoon liittyminen voidaan laittaa vireille. Henkilötietosi välittyvät kotikuntasi seurakuntaan. Jäsenyytesi on voimassa vasta, kun seurakunta on vahvistanut asian.

Voit myös käydä liittymässä kirkkoon paikan päällä Päijät-Hämeen seurakuntien keskusrekisterin asiakaspalvelussa. Puhelimitse kirkkoon ei voi liittyä, mutta jos tarvitset lisätietoja, voit soittaa numeroon 044 7194 611.

Vahvistamme liittymisenne kirjeellä.

Kun kuulut kirkkoon, olet rippikoulun käynyt, konfirmoitu ja 18 vuotta täyttänyt

• sinut voidaan vihkiä avioliittoon kirkossa
• voit saada kutsun kummiksi