Joutjärven seurakunnan toiminta

Olemme juuri sinua varten. Halusitpa osallistua yhteen tilaisuuteen tai tulla säännöllisesti mukaan toivotamme sinut lämpimästi tervetulleeksi Joutjärven seurakuntaan.

Seurakuntamme haluaa tarjota monipuolisesti toimintaa ja tilaisuuksia kaikenikäisille. Haluamme myös kulkea rinnallasi elämän eri kuvioissa - iloissa ja suruissa. Viemme kristillistä sanomaa eteenpäin uskon, palvellen ja ihmisten vierellä rinnallakulkien.

Kaikki seurakunnan tapahtumat löydät yksittäisinä tapahtumina tapahtumakalenterista. Alle on myös listattu oikopolkuja kaikkeen toimintaan ja tapahtumalistauksiin.

Usko ja elämä

Jumalanpalvelukset, hengelliset tilaisuudet ja pienryhmät

Tule yhdessä etsimään, uskomaan ja rukoilemaan. Kaikki tilaisuudet on koottu tänne.

Lapsi- ja perhetyö

Koko perheen voimin mukaan! Löydät kaikki erilaiset kerhot ja pyhäkoulut täältä. Lapsi- ja perhetyön tapahtumaesitettä on saatavilla toimipisteistä. Voit myös pyytää meitä lähettämään sinulle esitteen sähköpostilla. Kysy esitettä: tuomas.luoma@evl.fi.

Varhaisnuorisotyö

Varhaisnuorisotyön omat sivut: www.jovijunnut.net.

Nuorisotyö

Nuorisotyön omat sivut: www.jovinuoret.net

Kirkolliset toimitukset

Perhejuhla tai hautajaiset tulossa? Tarvittavan tiedon saat täältä.

Diakonia

Haluamme auttaa ja kulkea rinnallasi. Täältä pääset liikkeelle.

Lähetys

Tehtävämme ei rajoitu vain Suomeen. Täältä näet mitä teemme maailmalla ja miten tuemme työtä omassa seurakunnassamme.