Ankkuri-Ruoriniemen alue - seurakunta keskellä aurinkoisinta Lahtea

Ankkuri-Ruoriniemen alue on kuin koko Lahden yhteinen olohuone. Sinne kokoonnutaan aurinkoisina päivinä kävelemään ja kahvittelemaan. Joskus voit nähdä jonkun alueen asukkaan astuvan kylpytakki päällä ulos kerrostalon rappukäytävästä ja suuntaavan kohti uimarantaa. Samanlaista yhteentulemisen tunnelmaa on myös kotoisassa Ankkurin seurakuntakodissa, joka on monen ryhmän kokoontumispaikka.

Seurakuntakotiin tullaan tapaamaan toisia ihmisiä, viettämään aikaa yhdessä ja kohtaamaan Jumalaa rukouksessa, Raamatun luvussa, lauluissa ja ehtoollisessa. Tervetuloa mukaan juuri sellaisena kuin olet!

Kuvat: Riitta Karhu

Toimintaa Ankkurin seurakuntakodissa

Messut

Ankkurin seurakuntakodissa vietetään messua kuukauden ensimmäisenä sunnuntaina klo 14. Kesäisin messut ovat tauolla.

Vuosi 2017 (kevät): 1.1. / 5.2. / 5.3. / 2.4. / 7.5. / kesätauko

Toimintakerho

Keskiviikkoisin klo 17 - 19 toimintakerho 7 - 12 -vuotiaille.

Perhekerho

Ohjelmaa lapsille ja aikuisille yhdessä keskiviikkoisin klo 9 - 11. Ohjelmassa on hiljentyminen kerhoalttarin ääressä, laulua ja leikkiä yhdessä sekä joskus askartelua. Lisäksi kerhossa pidetään kahvi- ja mehuhetki, jonka tarjoiluista peritään pieni maksu. Viimeinen kerhopäivä keväällä on 24.5.2017. Syksyllä toiminta alkaa 23.8.2017.

Muut ryhmät

Ankkurin seurakuntakodissa kokoontuu useita erilaisia ryhmiä kevät- ja syyskaudella, kesällä kerhot ovat tauolla. Voit mennä tutustumaan suoraan ryhmän kokoontumiseen tai kysyä lisää alueen papilta.

Miehet Ankkurissa

Ryhmässä lauletaan Jeesuksesta iloisella otteella kukin oman laulutaidon mukaan. Ryhmä kokoontuu maanantaisin klo 13 - 15.

Ryhmä ei kokoonnu:  / 17.4.2017 (Pääsiäinen) / 1.5.2017 Vappu, ryhmä jää kesätauolle.

Harjulan ikäihmisten liikuntaryhmä

Tiistaisin klo 10.30 - 11.15.

Helminauhakerho

Keskiviikkoisin klo 13 - 15.

28.12.2016 ei kerhoa / kevään viimeinen kerho 31.5.2017

Ankkurin miesten kerho

Alustuksia eri aiheista ja retkiä kiinnostaviin kohteisiin. Parittomien viikkojen torstaina klo 11 - 13.

Naiset Ankkurissa

Ryhmässä luetaan yhdessä Raamattua ja keskustellaan luetun pohjalta. Parittomien viikkojen torstaina klo 13 - 14.30. Tarkempi ohjelma löytyy seurakuntakodin ilmoitustaululta.

Kaija Jyrkkä
Kappalainen