Metsäpellon alueen toimintaa

Viihtyisä Metsäpellon seurakuntakoti (os. Mäntyrinteenkatu 3) on erilaisten kerhojen paikka. Seurakuntakoti on myös hyvä ristiäisten, muistotilaisuuksien ja hääjuhlien pitopaikka. Siellä pidetään lisäksi perhekirkkoja ja joululaulutilaisuuksia. Metsäpellon seurakuntakodille ovat ominaista rytmikkäästi elävä ulkoinen muoto ja sisätilojen rauhoittavan vaaleat puiset pinnat ja kodikkuus.

Messut:

Metsäpellon seurakuntakodilla järjestetään perhemessuja ja hartauksia ympäri vuoden, usein juhlapyhien yhteydessä.

Seuraavat tilaisuudet ovat:

• Perhemessu su 15.10. 2017 klo 16
  • Lasten aattohartaus 24.12.2017 klo 14

Lapsille ja perheille:

Muskariperhekerho tiistaisin klo 9-11

Avoin päiväkerho torstaisin klo 9.30-11

Ryhmä 3-5-vuotiaille ma, ke klo 13-16
Ryhmä 4-6-vuotiaille ma, ke, pe klo 9-12

Metsämörrikerho

Torstaisin klo 12.30 - 15.00

Metsämörrikerhossa voi seikkailla metsässä, laulaa ja leikkiä, rakentaa majan ja syödä eväitä, kiivetä kivelle, kerätä aartita ja paljon muuta.

Ilmoittautuminen viikoittain keskiviikkoon klo 16 mennessä s-postilla mira.kahkonen@evl.fi tai puh. 044 719 1485, ilmoita lapsen nimi ja ikä, mahdolliset sairaudet jotka tulee ottaa huomioon, huoltajan puh. numero mistä tavoittaa kerhon aikana.

Kerhoon otetaan mukaan omat eväät ja istuinalusta.

Tiedustelut toiminnasta varhaiskasvatuksen ohjaaja Kirsi Ristkari, puh. 044 7191 236 kirsi.ristkari@evl.fi.

Metsäpellon seurakuntakoti ulkokuva
Metsäpellon seurakuntakoti sisäkuva pirtti