Ahtialan seurakuntakeskus

Joutjärven seurakunta

Alasenkatu 4, 15300 Lahti
044 719 1503 (vahtimestari)

Avoinna tilaisuuksien yhteydessä

Ahtialan seurakuntakeskus

Asuinalueiden keskellä ja muiden palvelujen tiiviissä tuntumassa sijaitsee Ahtialan seurakuntakeskus.
Ahtialan seurakuntakeskuksen on suunnitellut Vesa Olkkola Arkkitehdit Oy ja se valmistui 1998.

Seurakuntakoti on pääosin seurakunnan oman toiminnan käytössä. Erityisesti siellä järjestetään toimintaa lapsille ja varhaisnuorisolle.

Seurakuntasalissa on 120 istumapaikkaa ja kahviossa on mahdollista järjestää perhejuhlat, muistotilaisuudet ja kokoukset 42 henkilölle.

Täältä pääset virtuaaliesittelykierrokselle seurakuntasaliin.

Esteettömyys

Seurakuntasaliin ja kahvioon sekä muihin tiloihin pääsee katutasosta pyörätuolilla, aulassa on inva WC.

Ahtialan seurakuntakeskus sijaitsee Ahtialantien varrella. Talon viereissä pysäköintialue n. 9 autolle.

Yhteydenotot ja tilavaraukset seurakuntatoimistoon puh. 044 719 4629.

Kuvia Ahtialan seurakuntakeskuksen tiloista

Alasenkatu 4, 15300 Lahti

Ahtialan avoin päiväkerho

Ahtialan avoin päiväkerho on lasten ja vanhempien yhteinen kerho, joka alkaa kirkkohetkellä

Alasenkatu 4, 15300 Lahti

Ahtialan ruokaperjantai

Tervetuloa ruokailemaan Ahtialan seurakuntakeskukseen!