Renkomäen seurakuntakoti

Launeen seurakunta

Orimattilankatu 114, 15680 Lahti
044 719 1501 (vahtimestari)

Renkomäen seurakuntakoti

Arkkitehti Satu Päivärinnan suunnittelema seurakuntakoti vihittiin käyttöön 1996.
Renkomäen seurakuntakodissa yhdistyvät perinne ja nykyaika. Seurakuntasalin sisustuksessa hallitsevat lasimaalaukset, alttaritaulu sekä lamput ovat vuonna 1977 puretusta Lahden vanhasta puukirkosta.

Täältä pääset virtuaaliesittelykierrokselle seurakuntakodin tiloihin.

Esteettömyys

Seurakuntakotiin pääsee pyörätuolilla invaluiskaa myöten talon takana olevasta ovesta, aulassa on inva WC.
Pihassa on pysäköintipaikkoja 20 autolle joista 2 invapaikkaa.

Yhteydenotot ja tilavaraukset seurakuntatoimistoon puh. 044 719 4629.

Kuvia Renkomäen seurakuntakodin tiloista

Historiaa
Renkomäen seurakuntakoti on yhdistelmä uutta ja vanhaa. Renkomäen alue liitettiin Lahteen vuonna 1956 ja samalla osaksi Launeen seurakuntaa. Samassa yhteydessä seurakunnat vuokrasivat seurojentalon ja renkomäkeläiset käyttivät sitä seurakuntakotina 35 vuotta.

Orimattilankatu 114, 15680 Lahti

Renkomäen perhekerhoa ei ole hiihtolomalla.

Perhekerho on lasten ja aikuisten yhteinen kerho, jonne lapsi tulee oman aikuisen, esim. vanhemman, isovanhemman tai perhepäivähoitajan kanssa.

Orimattilankatu 114, 15680 Lahti

Renkomäen avoin päiväkerhoa ei ole hiihtolomalla.

Avoin päiväkerho on lasten ja aikuisten yhteinen kerho, jonne lapsi tulee oman aikuisen, esim. vanhemman, isovanhemman tai perhepäivähoitajan kanssa.