Tervetuloa Nastolan seurakuntaan!

Olet lämpimästi tervetullut Nastolan seurakunnan tilaisuuksiin. Tältä sivulta löydät runsaasti ilmoituksia tulevista seurakunnallisista tilaisuuksista. Jos mielessäsi on seurakunnan jäsenyys ole rohkeasti yhteydessä seurakuntatoimistoon tai seurakunnan pappiin.

Mikäli rippikoulu on jäänyt jostain syystä aikanaan käymättä, sen suorittaminen onnistuu mainiosti myös aikuisena. Voit ilmoittautua mukaan aikuisrippikouluun osoitteessa lahti.seurakuntatoimisto@evl.fi tai puh. 044 7194 529. Jos etsit paikkaa, jossa voit kohdata uusia ihmisiä, auttaa ja palvella muita, Nastolan seurakunnasta löydät varmasti juuri sinulle sopivan paikan ja tehtävän. Ole rohkeasti yhteydessä seurakunnan työntekijöihin.

Meitä voit tavata vaivattomasti esimerkiksi kirkossa sunnuntain messussa klo 10-11 ja messun jälkeen kirkkokahveilla seurakuntatalolla.

Seurakuntamme toiminnan painopiste vuodelle 2018 on ”Yhdessä enemmän”. Tahdomme suunnitella sekä tehdä työntekijöinä ja vapaaehtoisina kaikkea ihmisen kohtaamiseen liittyvää toimintaamme enemmän yhdessä – myös Sinun kanssasi!

Siunattua kevään aikaa!

Kari Eskelinen

kirkkoherra

Nastolan seurakuntatoimisto on poikkeuksellisesti suljettu kiirastorstaina 29.3.2018

Kiireellisissä asioissa voitte olla yhteydessä:

Päijät-Hämeen seurakuntien keskusrekisterin Palvelupisteeseen,

Vapaudenkatu 6, Lahti, torin laidalla katutasossa.

Aukioloajat: ma-pe  klo 9-15 ja to klo 9-16. Puhelin vaihde 03 89 111.

Nastolan seurakuntatoimisto
Immiläntie 2, Nastola
Avoinna ma-pe 10-13
Puh. 040 834 5840, 040 801 3624 mervi.ahola@evl.fi
Kirkollisten toimitusten varaaminen Nastolan seurakunnan tiloihin.