Tervetuloa Nastolan seurakuntaan!

Olet lämpimästi tervetullut Nastolan seurakunnan tilaisuuksiin. Tältä sivulta löydät runsaasti ilmoituksia tulevista seurakunnallisista tilaisuuksista. Jos mielessäsi on seurakunnan jäsenyys ole rohkeasti yhteydessä seurakuntatoimistoon tai seurakunnan pappiin.

Mikäli rippikoulu on jäänyt jostain syystä aikanaan käymättä, sen suorittaminen onnistuu mainiosti myös aikuisena. Voit ilmoittautua mukaan aikuisrippikouluun osoitteessa lahti.seurakuntatoimisto@evl.fi tai puh. 044 7194 629. Jos etsit paikkaa, jossa voit kohdata uusia ihmisiä, auttaa ja palvella muita, Nastolan seurakunnasta löydät varmasti juuri sinulle sopivan paikan ja tehtävän. Ole rohkeasti yhteydessä seurakunnan työntekijöihin.

Meitä voit tavata vaivattomasti esimerkiksi kirkossa sunnuntain messussa klo 10-11 ja messun jälkeen kirkkokahveilla seurakuntatalolla.

Seurakuntamme toiminnan painopiste vuodelle 2018 on ”Yhdessä enemmän”. Tahdomme suunnitella sekä tehdä työntekijöinä ja vapaaehtoisina kaikkea ihmisen kohtaamiseen liittyvää toimintaamme enemmän yhdessä – myös Sinun kanssasi!

Siunattua syksyn alkua!

Kari Eskelinen

Nastolan seurakuntatoimisto
Immiläntie 2, Nastola
Avoinna 2.-27.7.2018  ma, ke, pe klo 10-13
Kirkollisten toimitusten varaaminen Nastolan seurakunnan tiloihin.

”Minun Nastolani” -näyttely Nastolan seurakuntatalon aulassa

Minun Nastolani -näyttely kiertää eri puolilla Nastolaa ja Lahtea. Sen seuraava pysähtymispaikka on Nastolan seurakuntatalon aulassa. Näyttely on esillä lokakuun ajan, 1.-31.10. ma-pe klo 9-16.

Kotiseutukuvaaja Erkki Hämäläisen kuvat kertovat työstä ja vapaa-ajasta Nastolassa – kaunista luontoa unohtamatta. Tekstit ovat tutkija Sini Ojalan

Näyttely on osa Nastolan historian neljännen osan kirjoitustyötä, joka on parhaillaan käynnissä Lahden kaupunginmuseossa. Teoksen kirjoittaa kaupunki-identiteetteihin erikoistunut tutkija Ville Eerola. Nastolalaisten historiaa sota-ajasta kuntaliitokseen käsittelevä teos ilmestyy syksyllä 2020.

Minun Nastolani -näyttely herättelee muistoja Nastolasta. Entiset ja nykyiset nastolalaiset – siellä pitkään asuneet ja muualta muuttaneet – pääsevät osallistumaan historiankirjoitukseen Minun Nastolani -sivulla Facebookissa sekä muistelutyöpajoissa, joita järjestetään kuukausittain. Tervetuloa mukaan!

Nastolan kirkko

Nastolan seurakunnan työntekijät.
Nastolan seurakunnan työntekijöitä: me palvelemme Sinua.