Eväitä elämään aikuiseen makuun

Mikä on elämän tarkoitus? Miten elän elämäni niin, että se olisi mahdollisimman rikasta? Miten selviän ihmissuhteissani? Miten käsittelen kohdalleni tulevaa kärsimystä?

Elämän peruskysymyksiin voi seurakunnassa etsiä ja löytää vastauksia yhdessä toisten kanssa.

Seurakunnan eri työmuodoista moni kokoaa yhteen samassa elämänvaiheessa eläviä ihmisiä. Paikkansa seurakunnasta löytävät niin lapset, nuoret, aikuiset kuin vanhuksetkin. Aikuistyön otsikon alle on koottu mm. seuraavaa toimintaa.

Sanan ja rukouksen ilta

Tilaisuudet järjestetään seurakuntatalossa. Illan ohjelma koostuu hengellisistä lauluista, puheista ja rukouksesta. Illan päätteeksi on sielunhoito- ja esirukouspalvelua.

LOISTOILTA

Kristittyjen yhteinen ylistysilta kerran kuukaudessa tiistaina vuorotellen Nastolan kirkossa ja Nastolan helluntaiseurakunnan rukoushuoneeella.   Ylistysvastuussa vuorottelvat Symbaali, REST-band ja Maan Suola.

20.2. Nastolan helluntaiseurakunta, Rapparintie 6, Maan Suola

20.3. Nastolan kirkko, Kukkastie 18, REST-band

24.4. Nastolan helluntaiseurakunta, Rapparientie 6, Symbaali

22.5. Nastolan kirkko, Kukkastie 18, Maan Suola

Raamattupiirit

Raamattupiireissä keskustellaan hengellisistä asioista Raamatun äärellä.

Sanaa yhdessä –ryhmä, Raija Kuparisella Tilhenpolku 3, Villähde

perjantaisin klo 18 alkaen 26.1./9.2./23.2./9.3./23.3./20.4./4.5. ja 18.5.

Rukouspiiri

Rukouspiirissä rukoillaan yhteisten ja henkilökohtaisten asioiden puolesta.

Avoin rukouspiiri joka sunnuntai klo 19 seurakuntatalossa.

Seurakuntaan voi toimittaa esirukouspyyntöjä joko suoraan kirkkoon esirukouslaatikkoon tai postitse virastoon. Kuoreen on hyvä merkitä "esirukouspyyntö".

Saunaillat

Miehet saunovat Luomaniemessä tiistaisin (paitsi kuukauden 2.tiistai) kevät- ja syystoimintakaudella klo 17.30 (Pertti Arvaja 0400-559 917). Kuukauden toisena tiistaina ei ole saunailtaa Luomanimessä vaan silloin osallistutaan Siikaniemen miesteniltaa.

Kesäisin Luomaniemen rantasauna on kaikkien käytettävissä: maanantaisin lapsiperheiden saunailta klo 18.00-20.30  ja torstaisin seurakuntalaisten saunailta klo 18-20.30

Kotiseurat

Kotiseurat ovat vapaamuotoisia kokoontumisia. Seuroissa lauletaan yhdessä ja kuka tahansa voi käyttää puheenvuoron. Jos haluat pitää seurat omassa kodissasi, voit varata ajan virastosta puh 040 834 5840

Aikuistyön pastori Anne-Maria Rämö puh. 050 412 7052