Vanhustyö

Eläkeläisten palvelupäivät

Suositut eläkeläisten palvelupäivät kokoavat joka toinen tiistai seurakuntatalolle ison joukon eläkeläisiä jutustelun, lounaan, hartauden ja vaihtelevien teemojen sekä retkien merkeissä. Tilaisuudet ovat avoimia myös uusille kävijöille. Ruokamaksu 5,50€ (käteinen). Palvelupäivän taksi seurakunnan kautta tilattuna 2€ (maksetaan ruokailun yhteydessä). Palvelupäivän ajankohtaiset tiedot löytyvät nettisivujemme Tapahtumat- osiosta.

Bedan Pirtti

Bedan pirtti on kaikille avoin kohtaamispaikka Rakokivessä. Se on seurakunnan ja lähetyksen yhteinen "olohuone" johon voi piipahtaa vaikkapa kahville ostosten lomassa. Bedan pirtti on avoinna keskiviikkoisin 10-13 ja perjantaisin klo 11 - 14. Bedan pirtillä järjestetään verenpaineen  mittausta  kerran kuukaudessa sekä tuolijumppaa. Kuvia ja lisätietoa Bedan Pirtistä löydät TÄÄLTÄ