Eläkeläisten palvelupäivät

Tule viettämään mukavaa päivää eläkeläisten palvelupäivään. Kaikille avoin eläkeläisten palvelupäivä kokoontuu seurakuntatalolla joka toinen tiistain kello 11:30 - 13:00. Alussa meillä on yhteinen hartaushetki, jonka jälkeen lounas ja noin tunnin mittainen ohjelma. Ohjelman sisältö vaihtelee ja toivomuksia sisällöstä saa esittää. Lounaan hinta 5,50€. Kyyditykset haja-asutusalueilta: pyynnöät maanantaina klo 9 -12 Tiia Rantaselle puh. 050 412 7021. Omakustannus 2€/suunta.

8.5. Kevätlauluja, Tuula Hakkarainen. Lounas: Uunilohi, tilliperunat

15.5. Retkipäivä luomaniemeen. Ilmoittauduthan retkelle 27.4. mennessä puhelinnumeroon 050 412 7021 tai tiia.rantanen@evl.fi

Bedan pirtti avoimet ovet

Tervetuloa Bedan pirtille, joka on kaikille ja kaikenikäisille avoin kohtaamispaikka. Voit pistäytyä täällä juomassa kupillisen kahvia, jutustelemassa mukavassa seurassa tai lukemassa lehtiä. Bedan pirtillä on vapaaehtoisia emäntiä ja tähän iloiseen porukkaan pääset myös halutessasi mukaan ottamalla yhteyttä Tiia Rantaseen 050 412 7021.

Avoimet ovet keskiviikkona klo 10.00-13.00 ja perjantaina klo 11.30-14.00

Keskiviikkona tulijumppa klo 11.00-11:30 ja hartaushetki 12:15

Perjantaina muistijumppa 12:00 alkaen.

Tervetuloa!

Hoivavasoittorinki

Koetko itsesi yksinäiseksi tai kaipaatko juttuseuraa viikonloppuisin?

Hoivasoittorinki on seurakunnan järjestämä ja tuottama palvelu yksinäisille, kotona asuville vanhuksille. Hoivasoittorinkitoiminnan tarkoituksena on vähentää ikäihmisten yksinäisyyttä viikonloppuna ja yhteydenpidolla lisätä heidän turvallisuuden tunnettaan.

Vapaaehtoistoimijat soittavat kukin vuorollaan sunnuntaisin vanhuksille, kyselevät heidän kuulumisiaan ja keskustelevat vanhuksen kanssa hänen esiin nostamistaan asioista. Seurakunta vastaa puheluista aiheutuvista kuluista. Toiminta kuuluu salassapitovelvollisuuden piiriin.

Tiedustelut, diakoni Tiia Rantanen

Puh. 050 4127021/ tiia.rantanen@evl.fi

Nastarinki, ryhmä omaishoidettaville

Palvelukeskus Linnunlaulussa toimii avoin päivätoimintaryhmä omaishoidettaville. Ryhmätoiminta toteutetaan yhteistyössä Nastolan seurakunnan kanssa. Ryhmästä vastaa Nastolan seurakunta yhdessä vapaaehtoisten kanssa. Diakoniatyöntekijä tekee kotikäynnin ja haastattelee etukäteen kaikki ryhmään ilmoittautuneet.

Toiminta sisältää aktivoivaa ja virkistävää päivätoimintaa omaishoidotta oleville henkilöille. Toiminnan tavoitteena on omashoidossa olevien henkilöiden fyysisen, henkisen ja hengellisen sekä sosiaalisen toimintakyvyn ylläpitäminen ja tukeminen. Päivä aloitetaan yhteisellä hartaushetkellä ja kuulumisten vaihdolla, jonka jälkeen on ruokailu. Käteismaksu 6,70€. Ruokailun jälkeen on mahdollista osallistua yhteiseen ohjelmaan Linnunlaulun avoimen päivätoiminnan kanssa. Päivän päätteeksi on oman ryhmän ohjelmaa ja kahvia/teetä. Päivätoiminnassa mm. lauletaan, muistellaan, liikutaan, tietovisaillaan ja pelataan pelejä... mahdollisuus on myös päästä  itse vaikuttamaan päivän sisältöön.

Nastarinki kokoontuu joka toinen tiistai Palvelukeskus Linnunlaulussa, Toritie 10, klo 11-30-16:00. Tarkemmat päivämäärät voit tiedustella.

Ruokailun hinta on 6,70€, joka tulee olla käteisenä mukana. Muuten päivän ohjelma maksutonta.

Kuljetukseen on mahdollista saada Nastolan seurakunnan kustantama taksikuljetus.

Tiedustelut diakoni Tiia Rantaselle