TULE MUKAAN TOIMINTAAN!

Seurakunta järjestää kouluikäisille harrastekerhoja, joita pitää nuoret ohjaajat. Kerhot jatkuvat vkolla 2. Kokkikerhoon on ilmoittautuminen tällä sivulla olevalla linkillä ja kausimaksu 15€. Muut kerhot ovat ilmaisia ja niihin voi vain mennä paikan päälle.

Kouluikäisille on myös leirejä, joihin ilmoittautumiset näkyvät alempana sivulla. Kevään leireille ilmoittautuminen alkaa 7.1. klo 9.00 ja päättyy 14.1. klo 23.00.

Ilmoittautuminen tapahtuu jatkossa sähköisen asioinnin kautta. Sähköiseen asiointiin tarvitaan nettipankkitunnukset. Sähköisessä asioinnissa luodaan oma käyttäjätili, jonka kautta sitten täytetään ilmoittautumislomake. Tänne samaan käyttäjätiliin tulee jatkossa leirimaksulaskut maksettavaksi.

Leirimaksu on Lahden ev.lut seurakunnan jäsenille 35 € ja muille 45 €. Tarkemmat tiedot leiristä postitetaan kotiin leirikirjeen muodossa.

Kouluikäisten kerhot

Maanantai:

• Keppihevoskerho 3-6 luokkalaisille klo 18-19.15 seurakuntatalon Ankkurissa

Tiistai:

• Kokkikerho 4-6 luokkalaisille 17.30-19 seurakuntatalon Ankkurissa (vielä tilaa)
  • Kokkikerho 3-6 luokkalaisille 18-19.30 Villähteen seurakuntakodille (täynnä)
  • Näisten sählyvuoro klo 18-19 Kukkasen koululla (ei lapsia)

Keskiviikko:

• Sählykerho 1-3 luokkalaisille klo 17-18 Villähteen koululla (alkaa marraskuussa).
  • Sählykerho 4-6 luokkalaisille klo 18.15-19.15 Erstan koululla (alkaa vkolla 36)
  • Kokki/puuhakerho 1-4 luokkalaisille klo 17.30-19 seurakuntatalon Ankkurissa (täynnä)

Torstai:

• Kokkikerho 4-7 luokkalaisille klo 18-19.30 seurakuntatalon Ankkurissa (vielä tilaa)

kuva varkkaleiriltä