Pyhäkoulu

Pyhäkoulu on eri-ikäisten lasten oma jumalanpalvelus, lastenkirkko, joka on sisällöltään monipuolinen. Siellä lauletaan, leikitään, hiljennytään, kuullaan raamatunkertomuksia ja eläydytään niihin sekä ollaan yhdessä. Pyhäkoulu toteuttaa kirkon kasteopetustehtävää ja pyrkii tukemaan kodeissa tapahtuvaa kasvatustyötä. Pyhäkoulussa opetellaan elämäntaitoja, kiitollisuutta, toisen kunnioittamista, itsensä arvokkaaksi kokemista sekä Jumalan hyvyyteen ja huolenpitoon luottamista.

Pyhäkoulu sopii 3–14-vuotiaille, mutta pienemmätkin voivat osallistua tutun aikuisen kanssa. Alle neljävuotiaat voivat tulla isomman sisaruksen tai aikuisen kanssa.

Toistaiseksi Nastolassa ei ole seurakunnan järjestämiä pyhäkouluja, mutta voit käyttää Nettipyhiksen materiaaleja oman pyhäkoulun viettoon kotona.

Mikäli haluaisit pyhäkoulunohjaajaksi, tämän sivun lopusta löydät yhteystiedot.

Nettipyhis

Täältä löydät noin kuukausittain päivittyvän materiaalin omaan kotipyhäkouluusi.

Pyhäkoulunohjaajaksi?

Etsimme pyhäkouluun ohjaajia ensi syksyksi!!

Pyhäkoulua voit pitää yksin tai toisen pyhäkoulunohjaajan kanssa seurakunnan tiloissa. Pyhäkoulua voi pitää myös omassa kodissa. Työstä maksetaan pieni korvaus ja lisäksi järjestetään erilaisia koulutuspäiviä.

Jos tahdot ryhtyä pyhäkoulunohjaajaksi ota yhteys pyhäkoulua koordinoivaan lastenohjaajaan:

Päivi Reinikka, puh: 040 480 5565 tai

varhaiskasvatuksen ohjaaja Pirjo Kuikka, puh: 044 519 1253