Musiikki

Lahden seurakunnissa toimii useita kuoroja ja soitinryhmiä, jotka harjoittelevat säännöllisesti, osallistuvat messun musiikin toteutukseen ja esiintyvät muutenkin. Konserttitoiminta kirkoissa on vilkasta. Musiikki on läsnä myös perhejuhlien yhteydessä kirkollisissa toimituksissa sekä lasten kerhoissa, vanhusten pienryhmissä ja nuorten toiminnassa. Kanttorit tuovat musiikkia myös moniin paikkoihin ympäri kaupunkia: sairaaloihin, laitoksiin, kouluihin, oppilaitoksiin ja torille.

Tietoa kuoroista ja muusta musiikkitoiminnasta

Säännöllisesti kokoontuviin kuoroihin ja muuhun tarjolla olevaan musiikkitoimintaan pääse tutustutumaan Ryhmät-sivuilla.

Musiikkitilaisuuksista ja konserteista ilmoitetaan tapahtumakalenterissa, Kirkonseutu-lehdessä sekä erillisilmoituksilla paikallislehdissä.