Lahden seurakuntayhtymän omat leirikeskukset:

• Heinäsaaren leirikeskus, Vääksy
  • Siikaniemen kurssikeskus, Hollola
  • Upilan leirikeskus, Hollola
  • Luomaniemen leirikeskus, Nastola
  • Arramaja, Nastola

Lisäksi käytämme vuosittain vaihtuvia leirikeskuksia.

Leiripaikat ja nettiosoitteet (niistä joista on olemassa):

Heinäsaaren leirikeskus

Siikaniemen kurssikeskus

Upilan leirikeskus

Kaikki ovat Lahden seurakuntayhtymän leirikeskuksia. Heinäsaari sijaitsee Vääksyssä, n. 25 km Lahdesta. Siikaniemien kurssikeskus sijaitsee Vesijärven rannalla Hollolassa n. 16 km Lahdesta ja Upilan leirikeskus Hollolassa n.13 km Lahdesta. Voit käydä tutustumassa leirikeskuksien tietoihin klikkaamalla otsikosta kyseistä leirikeskusta.

Nastolan seurakunnan leirikeskukset:

Luomaniemi, Nastola

Arramaja, Nastola

Muut leirikeskukset:

Hetan majatalo: Aidossa Lapin maisemissa, Hetan kylässä Enontekiöllä sijaitseva Hetan Majatalo on palvellut pohjoisen kävijöitä jo vuosikymmenten ajan. Oletpa täällä kesällä tai talvella, melkeinpä kotiovelta avautuva Lapin luonto kutsuu sinua vaeltamaan. Lisätietoja osoitteessa www.hetan-majatalo.fi.

Kurssikeskus Oivanki sijaitsee Kuusamossa. Lisätietoja: www.oivanki.fi.

Tunturihotelli Vuontispirtti sijaitsee Pallas-Yllästunturin kansallispuiston maisemissa. Lisätietoja: www.vuontispirtti.fi.

Balaton, Unkari: Rippikoululeiri pidetään Unkarin luterilaisen kirkon kurssikeskuksessa Balaton-järven rannalla. Leiriin sisältyy retkiä. Pääset tutustumaan paikkaan osoitteessa http://balatonszarszo.lutheran.hu.

Bielsko-Biela, Puola: Wislan kaupunki sijaitsee eteläisessä Puolassa. Majoituksen nettisivut: www.beskydskaoaza.cz

Pilistvere, Viro: Pilistveren leirikeskus sijaitsee kauniissa Viljandin maakunnassa.