Keski-Lahden seurakunnan aikuisten ja senioreiden ryhmät

Eläkeläisten ryhmät

Eläkeläisten ryhmät tarjoavat sinulle vaihtelua ja ystäviä arkipäivääsi sekä mukavaa ohjelmaa ja edullisen lounaan hintaan 4 €. Ryhmät kokoontuvat joka toinen viikko ilmoitettuna päivänä.

Kangas- ja Sinivuokot: Kirkkokatu 5, Juhlasali, viikottain keskiviikkoisin klo 11.15 -13.15 alkaen 23.8.

Kysy lisätietoja: Raija Alhosaari, puh. 044 7191 459

Ikäihmisten liikuntaryhmät

yhteistyössä Harjulan Setlementti ry:n kanssa. Harjulan sivuille pääset tästä.

Kirkkokatu 5, juhlasali, alkaen 6.9. keskiviikkoisin klo 10-10.45
Mukkulan kirkko, Kilpiäistentie 1, alkaen 5.9.  tiistaisin klo 10-10.45
Ankkurin seurakuntakoti, Laiturikatu 1, alkaen 5.9. tiistaisin klo 10.30-11.15
Tiedustelut diakoniatyöntekijä Seija Avikainen puh. 044 7191 421.

Miehet

Keski-Lahden seurakunta kutsuu kokoon kaiken ikäisiä miehiä yksin elävistä perheellisiin ja eläkeikäisiin. Miestyö tarjoaa mahdollisuutta keskusteluun miehenä olemisesta tänä päivänä sekä paikan miettiä omaa suhdettaan Jumalaan. Eläkkeellä oleville miehille on tarjolla keskinäistä jakamista keskusteluryhmissä. Veteraanit ovat myös aktiivisesti mukana.

Miestenillat Siikaniemessä klo 18.00 alkaen. Ohjelmassa klo 18 iltapala, 18.30 alustus, hartaus ja 20 saunat.
Syksyn päivämäärät ovat:
Yhteiskuljetukset Siikaniemeen lähtevät Lahden neljältä keskuskirkolta Ristinkirkolta, Launeen kirkolta, Joutjärven kirkolta sekä Salpausselän kirkolta klo 17.30.
Tervetuloa mukaan, myös yli seurakuntarajojen!

Katso myös Miessakit ry:n sivut. Tervetuloa mukaan!

Miesten pappi  Hannu Lehdeskoski.

Seurakunnan jalkapallovuoro tiistaisin Mukkulan ulkotekonurmella klo 21-22.30 1.11.2016 saakka. 7.11.2016 alkaen vuoro siirtyy maanantaille Mukkulan halliin 21-22.30. Vuoro on kansainvälinen. Tervetuloa! Lisätiedot Miika Hämäläinen ja Jari Koskinen.

Miehille Ankkurin alueella

Ankkurin miesten kerho kokoontuu Ankkurin seurakuntakodissa parittomien viikkojen torstaina klo 11 - 13. Alustuksia eri aiheista ja retkiä kiinnostaviin kohteisiin.

Miehet Ankkurissa -ryhmä kokoontuu myös Ankkurin seurakuntakodissa. Ryhmässä lauletaan Jeesuksesta iloisella otteella kukin oman laulutaidon mukaan. Ryhmä kokoontuu maanantaisin klo 13 - 15.

Naiset

Naiset Ankkurissa -ryhmässä luetaan yhdessä Raamattua ja keskustellaan luetun pohjalta. Kokoontumiset ovat Ankkurin seurakuntakodilla parittomien viikkojen torstaina klo 13 - 14.30. Tarkempi ohjelma löytyy seurakuntakodin ilmoitustaululta.

Muut pienryhmät

Keski-Lahden seurakunnassa kokoontuu useita erilaisia pienryhmiä. Ryhmissä voit tutustua toisiin ihmisiin, keskustella Raamatusta tai muista aiheista, rukoilla tai tehdä jotain muuta yhdessä. Lisää tietoa eri ryhmistä saat Jukka Immeliltä.

Tuomasmessun ryhmätTuomasmessujen yhteydessä kokoontuu rukouspiiri, jossa rukoillaan messuissa kirjoitettujen esirukouspyyntöjen puolesta.

Lisäksi Tuomasmessujen kuoro kokoontuu säännöllisesti harjoittelemaan. Jos haluaisit päästä mukaan kuoroon, ota yhteyttä kuoron johtajaan Marjo Nybergiin puh. 044-2025062.