Mielenterveystyö

Jokainen meistä voi joutua vaikeaan elämäntilanteeseen. On tärkeää, ettei tällöin jää yksin. Jos omien läheisten kanssa keskusteleminen ei ole mahdollista, ovat seurakunnan monet työntekijäryhmät mm. papit ja diakoniatyöntekijät käytettävissä. Osalla työntekijöistä on myös sielunhoidon ja terapian erityiskoulutus ja -kokemusta. Tervetuloa keskustelemaan luottamuksellisesti!

Mielenterveystyön yhteyshenkilö merja.seppala-makinen@evl.fi tai p. 044 - 7191287.

Kevyet keskiviikot  -retkipäivät tarjoavat virkistystä ja vertaistukea mielenterveyskuntoutujille Siikaniemessä. Ohjelmassa tulokahvien jälkeen mukavaa yhdessäoloa, hiljentymistä, lounas ja iltapäiväkahvi.

LÄHTÖ Ristinkirkon turistipysäkiltä klo 9.00, paluu samaan paikkaan noin klo 14.50.

MAKSU 11 €. Ota mukaan tasaraha. Retken hintaan sisältyy kuljetus, lounas, kahvit ja ohjelma. Mahdollisuus anoa avustusta diakoniatyöltä 5 retkeä/vuosi, ilmaislipuke kerätään rahastuksen yhteydessä.

Ilmoittautuminen Kevyet keskiviikot -retkipäivään.

Senioripysäkki-keskusteluryhmä voi tarjota tukea elämän  muutosvaiheessa, yksinäisyydessä, masennuksessa ja ihmissuhteissa. Senioripysäkki on keskusteluryhmä yli 60-vuotiaille.

Mansikankukka