Mielenterveystyö

Jokainen meistä voi joutua vaikeaan elämäntilanteeseen. On tärkeää, ettei tällöin jää yksin. Jos omien läheisten kanssa keskusteleminen ei ole mahdollista, ovat seurakunnan monet työntekijäryhmät mm. papit ja diakoniatyöntekijät käytettävissä. Osalla työntekijöistä on myös sielunhoidon ja terapian erityiskoulutus ja -kokemusta. Tervetuloa keskustelemaan luottamuksellisesti!

Mielenterveystyön yhteyshenkilö merja.seppala-makinen@evl.fi tai p. 044 - 7191287.

Kevyet keskiviikot  -retkipäivät tarjoavat virkistystä ja vertaistukea mielenterveyskuntoutujille Siikaniemessä. Ohjelmassa tulokahvien jälkeen mukavaa yhdessäoloa, hiljentymistä, lounas ja iltapäiväkahvi.

LÄHTÖ Ristinkirkon turistipysäkiltä klo 9.00, paluu samaan paikkaan noin klo 14.50.

MAKSU 11 €. Ota mukaan tasaraha. Retken hintaan sisältyy kuljetus, lounas, kahvit ja ohjelma. Mahdollisuus anoa avustusta diakoniatyöltä 5 retkeä/vuosi, ilmaislipuke kerätään rahastuksen yhteydessä.

Ilmoittautuminen Kevyet keskiviikot -retkipäivään.

Senioripysäkki-keskusteluryhmä voi tarjota tukea elämän  muutosvaiheessa, yksinäisyydessä, masennuksessa ja ihmissuhteissa. Senioripysäkki on keskusteluryhmä yli 60-vuotiaille.

Uusi senioripysäkkiryhmä alkamassa - keskusteluryhmä seniori-ikäisille naisille ja miehille yli 70 v.
Ryhmän tarkoituksena on omien ajatuksien ja tunteiden jakaminen sekä uusien merkityksien ja näkökulmien löytäminen niille. Tavoitteena on yksinäisyyden, masennuksen ja ahdistuksen lieveneminen vuorovaikutuksen keinoin.  Senioripysäkki mahdollistaa myös uusien ystävyyssuhteiden solmimisen.
Kokoontumiset ovat pääsääntöisesti torstaisin 15 kertaa klo 14.30-16 Joutjärven kirkolla, Ilmarisentie 1, alkaen maaliskuussa 2018. Ryhmäkoko on noin 7 henkilöä ja yhteydenotot viimeistään 16.2.2018.

Jos kiinnostuit, kysy rohkeasti lisää!

Ryhmänohjaajana toimii Joutjärven srk:n diakonissa Liisa Malin, yhteydenotot p. 044 719 1449 tai liisa.malin@evl.fi

esite

Mansikankukka