YKSIN SURUN KESKELLÄ?

Läheisen kuolema nostaa monenlaisia tunteita ja ajatuksia pintaan. Kun surun jäätiköllä tunnet olevasi aivan yksin, on oikea aika tulla sururyhmään. Sururyhmä on ammatillisesti ohjattu vertaistukiryhmä läheisensä menettäneille.

Aikuisten ryhmät tarjoavat paikan, jossa saat olla turvallisesti läsnä, juuri sellaisena kuin olet. Voit keskustellen kohdata vaikeita tunteita, ajatuksia ja kysymyksiä samassa veneessä olevien surijoiden kanssa. Ryhmissä halutaan kuulla ja kunnioittaa erilaisia ajatuksia ja mielipiteitä. Niissä jaetaan elettyä elämää ja etsitään voimia jatkaa kohti valoisampaa aikaa, kohti toivoa.

Lasten ja nuorten ryhmissä surua kohdataan yhdessä leikin, toiminnan ja taiteen keinoin, ikätason mukaisesti. Siellä et ole yksin murheinesi ja ryhmissä kaikuu usein myös nauru! Hollolan ja Lahden seurakunnat tekevät lasten ja nuorten ryhmissä yhteistyötä.

SEURAAVAKSI ALKAVAT AIKUISTEN RYHMÄT:

Marraskuussa 7.11.2018 Launeen kirkolla.

eija.paulamaki@evl.fi

Tammikuussa 16.1.2019 alkaa seitsemän kertaa keskiviikkoiltaisin klo 17 - 19 kokoontuva ryhmä. Paikkana Kirkkokatu 5, 1. kerros.

Tiedustelut ja ilmoittautumiset 12.12.2018 mennessä: helena.ylonen@evl.fi, p.044-7191438 (jätä vastaajaan yhteystietosi).

Seuraa Kirkonseutu-lehdestä surutapahtumia. Yhteyshenkilönä suruun, ryhmiin ja tapahtumiin liittyen:  merja.seppala-makinen@evl.fi tai 044 719 1287.  Voit kysyä niistä myös diakoniakeskuksen neuvonnasta p. 044 7191 265.

Olemme myös facebookissa.

Linkit: