YKSIN SURUN KESKELLÄ?

Läheisen kuolema nostaa monenlaisia tunteita ja ajatuksia pintaan. Sururyhmä on ammatillisesti ohjattu vertaisryhmä läheisensä menettäneille. Se tarjoaa paikan, jossa saat olla läsnä juuri sellaisena kuin olet. Voit pohtia vaikeitakin kysymyksiä lämpimässä, turvallisessa ja luottamuksellisessa ilmapiirissä. Kaikki tunteet ovat sallittuja!

Tule jakamaan suruasi samanlaisessa tilanteessa olevien ihmisten kanssa sekä etsimään ja löytämään uusia voimavaroja ja toivoa tulevaisuutta varten.

Seuraavat sururyhmät:

Maaliskuussa 6.3.18 tiistaisin klo 13 - 14.30 Jalkarannan seurakuntakodilla, Sarvikatu 9.

Katso esite

Syyskuussa Joutjärven kirkolla.

kia.sammalkorpi@evl.fi

Marraskuussa 7.11.2018 Launeen kirkolla

eija.paulamaki@evl.fi

LASTEN JA NUORTEN SURURYHMÄT

Stars ja R.I.P. -ryhmät lapsille ja nuorille kokoontuvat seuraavan kerran syksyllä 2018.

Lisätietoja: merja.seppala-makinen@evl.fi

Seuraa näiltä sivuilta tai Kirkonseutu-lehdestä myöhemmin alkavia sururyhmiä. Voit kysellä niistä myös seurakuntien diakoniatyöntekijöiltä.

Olemme myös facebookissa.

Yhteyshenkilönä suruun ja ryhmiin liittyen: diakonissa merja.seppala-makinen@evl.fi tai 044 719 1287.

Linkit:

KÄPY-lapsikuolemaperheet ry  Käpy.fi