Työttömät ja pienituloiset

Edulliset lounaat ja muuta toimintaa Launeella

Liipolan seurakuntakeskuksessa toimii Palveluryhmä Laune eli ParLa, joka järjestää mm. retkiä ja matkoja. Maanantaisin ja keskiviikkoisin on tarjolla myös edullista lounasta klo 12. Lounaan hinta on työttömiltä ja eläkeläisiltä 4 €, lapsilta 2 € ja muilta 6,50 €. Tarkista tapahtumakalenterista ajat.

Launeen kirkon ovet ovat auki arkisin klo 12 - 18. Alakerran Lämpiössä on tarjolla kahvia, teetä ja juttuseuraa. Torstaisin on yhteinen lounas klo 11.30. Lounaan hinta on työttömiltä ja eläkeläisiltä 4 €, lapsilta 2 € ja muilta 6,50 €. Tarkista tapahtumakalenterista ajat. Toimintaa on myös monenlaisissa ryhmissä.

Lisätietoja: diakonissa Tarja Klami, puh. 044 719 1451, tarja.klami@evl.fi tai Sirpa Hytönen, puh. 044 719 429, sirpa.hytonen@evl.fi.

Tervetuloa mukaan!

Jovin olkkari

Torstaisin

Joutjärven kirkko, tarjoilusali, Ilmarisentie 1

Ovet avautuvat klo 10, ruokailu alkaa klo 11.30.

Ruokailun hinta 2 €.

Älä jää yksin, tule Joville! Ruokailutapahtumassa on tarjolla ruokaa, laulua, puhetta Jumalasta. Kohtaat muita ihmisiä, joiden kanssa voit jakaa iloja, suruja ja arjen asioita.

Tiedustelut 044 719 1439

TERVETULOA!

Ruokaperjantai

klo 11.30

Ahtialan seurakuntakeskus, Alasenkatu 4

Alkuhartaus
Ruokailu

Älä jää yksin, tule seurakuntakodille!
Ruokailutapahtuma on kaikille avoin tilaisuus, johon voi tulla yksin tai yhdessä kaverin kanssa nauttimaan hyvästä ruuasta ja jutustella yhdessä mieltä askarruttavista asoista.

Mikäli sinulla on taloudellisia vaikeuksia, voit anoa diakoniatyöntekijältä avustuksen ruokalippuun.

Tiedustelut  puh. 044 719 1439

TERVETULOA!

Pikkuinen siili

"Monitoimikeskus Takatasku työllistää tekemään hyvää"

Monitoimikeskus Takataskussa on palvelutyöpaja.

Voit pyrkiä eteenpäin työllisyyspolullasi  Lahden seurakuntayhtymän ja Lahden kaupungin ylläpitämän Takataskun kautta, jos olet ollut työttömänä jo pidempään, sinulla ei ole ammatillista koulutusta, olet maahanmuuttaja, osatyökykyinen, nuori tai jo iäkkäämpi työnhakija. Vaihtoehtomme ovat työkokeilu, palkkatukityö, kuntouttava
työtoiminta ja opiskeluun liittyvä harjoittelu tai työssä oppiminen.
Jos olet kiinnostunut, ota yhteyttä työvalmennuspäällikköömme.

Takatasku järjestää edullisia palveluja kävijöilleen.

Töihin Takataskuun

• Monipuolisia vaihtoehtoja

Voit työskennellä erilaisissa tehtävissä mm. keittiöllä, ruokalassa, kahvilassa, siivouksessa, vapaa-ajan ohjauksessa, atk-työssä, atk-koulutuksessa, toimistossa ja asiakaspalvelussa.

• Työvalmennusta ja valmiuksia työelämää varten

Työvalmennuksen lähtökohtana ovat sinun itsellesi asettamat työllistymisen tavoitteet. Valmiuksia voit kartuttaa työskentelemällä sekä osallistumalla tavoite- ja tukikeskusteluihin. Tukenasi ovat työvalmentajat, terveydenhoitaja, työhönvalmentaja, psykoterapeutti ja koko työyhteisö.

Takataskun palveluja

• Lounasruokala: Edullinen ja maukas lounas ma-pe klo 11.00-14.00
  • Café Eila: Suolaisia ja makeita leivonnaisia talon uunista, myös tilauksesta. Avoinna ma-pe 8.30-14.00
  • Atk-kurssit: Tietokoneen käyttöön perehdyttäviä alkeis- ja peruskursseja viikoittain
  • Pulmakulma: Henkilökohtaista tietokoneen käytön opastusta
  • Vapaa-ajanohjaus: Liikunta- ja virikeryhmiä, luentoja, matkoja, teemapäiviä ja juhlia
  • Terveydenhoitaja: Vastaanotto, elintapaohjausta, ryhmiä, verenpaineen ja verensokerin mittausta
  • Opintokerhot: Tarjonnastamme löytyy ruotsia, naururentoutusta, paritanssia, teemajumppaa, kuntosalivuoro, lauluryhmä
  • Kokous ja juhlapalvelut: Tiloja ja tarjoilua kokouksiin, juhliin ja muihin tilaisuuksiin
  • Muut palvelut: Kopiopalvelu, päivän lehdet, internetyhteys, tapahtumakalenteri

Lisätietoja Takataskun toiminnasta saat Monitoimikeskuksen omilta sivuilta.

Takataskun työntekijöiden yhteystiedot löytyvät täältä.