Diakoniatyön leirit ja retket

Toivoisitko itsellesi hengellistä rakentumista ja sielunhoitoa? Kaipaatko luonnossa liikkumista, elämyksien saamista ja uusia virikkeitä? Haluaisitko elämääsi iloa, juttuseuraa ja ystävyyttä? Tai haluaisitko vain levätä miellyttävässä ympäristössä ja käydä valmiiseen ruokapöytään?

Lahden seurakuntayhtymän diakoniatyö järjestää lahtelaisille kohtuuhintaisen mahdollisuuden kaikkeen tähän erilaisilla leireillä tai päiväretkillä. Virkistyslomia on kaikenlaisille perheille, yksinasujille, eläkeläisille, maahanmuuttajille, vammaisille jne. Lomat ovat Siikaniemen kurssikeskuksessa ellei toisin mainita. Leirille valituille lähetetään kutsukirje ja lasku.

Lähempiä tietoja voit tiedustella diakoniatyöntekijöiltä tai Diakoniakeskuksesta, os. Vapaudenkatu 6, 1. krs, puh. 044 7191 265 tai lahti.diakoniakeskus@evl.fi

Leiri- ja retkiavustukset

Leiri- ja retkimaksuihin on mahdollista anoa avustusta. Anomus tehdään diakoniatyöntekijän vastaanotolla ennen leiriä tai retkeä ja anojan on esitettävä tositteet tuloista ja menoista. Leiri- ja retkiavustusta voi hakea diakoniatyöntekijän kautta seurakuntarajoista riippumatta. Omaishoitajat, henkilökohtaiset avustajat  ja vammaisten avustajat pääsevät ilmaiseksi mukaan. Diakoniatyöntekijöiden vastaanottoajat löydät täältä.

Sähköisen hakulomakkeen täyttäminen

Täytä sähköinen hakulomake alla olevasta linkistä, ilmoita hakijan henkilötunnus täydellisenä ja kaikki pakollisiksi merkityt tiedot. Ohjelma ei päästä vajavaisia hakemuksia läpi. Kun kaikki tiedot on taytetty, klikkaa JATKA -painiketta, ja tarkista lomakkeelle antamasi tiedot. Tarkistuksen jälkeen klikkaa ILMOITTAUDU -painiketta, jolloin hakemus lähtee eteenpäin. Vahvistus hakemuksen onnistumisesta näkyy heti näytöllä.

Jos ilmoitat tilaisuuteen useamman henkilön esim. perheleirille
Täytä sähköinen hakulomake, ilmoita hakijan henkilötunnus täydellisenä ja kaikki pakollisiksi merkityt tiedot. Sen jälkeen  klikkaa Lisää Henkilö -painiketta ja täytä toisen hakijan tiedot. Kun kaikkien hakijoiden tiedot on tällä tavoin täytetty, klikkaa JATKA -painiketta, ja tarkista lomakkeille antamasi tiedot. Tarkistuksen jälkeen klikkaa ILMOITTAUDU -painiketta, jolloin hakemus lähtee eteenpäin. Vahvistus hakemuksen onnistumisesta näkyy heti näytöllä.

Tapaturmavakuutus

Lahden seurakuntayhtymä on vakuuttanut kaikki seurakunnan tapahtumiin, kerhoihin, leirille ja retkille osallistuvat henkilöt.

Ohjeita seurakuntayhtymän ryhmähenkivakuutuksesta (pdf)

Retket ja leirit syksy 2017

Liikuntavammaisten retket syksyllä 2017

Retkipäivät Siikaniemessä on tarkoitettu lähinnä yksinäisille ja omaishoidettaville liikuntavammaisille ja liikuntarajoitteisille. Retkillä on tarjolla maittava lounas & päiväkahvit hintaan 5,50 € sekä mukavaa ohjelmaa ja yhdessäoloa. Avustajilta/omaishoitajilta ei peritä maksua. Lisätietoa saa liikuntavammaistyöntekijältä. Ilmoittaudu Riitta Aaltoselle, puh. 044 7191 259 viimeistään viikkoa ennen retkeä tai oheisen linkin kautta (ilmoittumislinkki = klikkaa haluamaasi retkipäivää).

torstaina 16.11.
torstaina 14.12. Jouluretki! Ehtoollismessu ja jouluruoka (eri hinta).

Kevyet keskiviikot -retkipäivät

Retkipäivät Siikaniemessä on tarkoitettu avohoidossa oleville mielenterveysasiakkaille. Ohjelmassa yhdessäoloa, hiljentymistä, lounas ja kahvit. Maksu 10 €, mahdollisuus anoa avustustusta retkimaksuun diakoniatyöltä enintään viisi retkeä/vuosi. Lähtö Marolankadun pysäkiltä (Lahden torin keskeltä) klo 9, paluu samalle pysäkille noin klo 15.

• 8.11. Ilmoittaudu viimeistään 1.11. tästä linkistä tai soittamalla p. 044 719 1265 (arkisin klo 9–15)
  • 13.12. Ilmoittaudu viimeistään 6.12. tästä linkistä tai soittamalla p. 044 719 1265 (arkisin klo 9–15)

Omaishoitajien ja hoidettavien retket

Omaishoitaja, tule yhdessä hoidettavasi kanssa valmiin ruuan, yhdessäolon ja hiljentymisen äärelle Siikaniemeen saamaan voimia ja virkistystä arkeen!

Retkipäivät maksavat 5,50 €/hoidettava/retki, maksetaan retken aikana käteisellä. Omaishoitajat pääsevät retkelle maksutta.
Hintaan sisältyy lounas, kahvi ja ohjelma. Ilmoittautuneille lähetetään kutsukirje, jossa tarkemmat tiedot.

Seuraava retki on tiistaina 21.11.2017. Ilmoittaudu viimeistään 8.11. mennessä tästä linkistä tai soittamalla 044 719 1265 (arkisin klo 9–15).

Leirit

Adventtileiri nuorille aikuisille kehitysvammaisille

Tule mukaan joulun odotuksen tunnelmaan toisen adventin viikonloppuna 1.–3.12.2017!

Mukavaa yhdessäoloa ja hyvää ruokaa :)

Leiri on tarkoitettu ensisijaisesti omatoimisille nuorille aikuisille kehitysvammaisille. Leirillä ovat mukana kehitysvammaistyön pastori Jenni Jaakonsaari, kehitysvammaistyöntekijä Tarja Kallio, diakoni Risto Nikula sekä avustajia. Leiri maksaa 32 €, sisältää myös kuljetuksen. Maksuun voi hakea avustusta diakoniatyöltä.

Hakemukset 12.11. mennessä tästä kautta tai työntekijöiden kautta.

Lisätietoja Tarja Kalliolta, puh. 044 719 1297.

takaisin ylös

Tietosuojaseloste toimijarekisteri