Joutjärven seurakunnan jumalanpalvelukset - yhdessä etsien, uskoen ja matkaa tehden.

Joutjärven seurakunnassa pidetään useita erilaisia jumalanpalveluksia. Niissä tahdomme ottaa huomioon kaikenikäiset, erityisesti perheet ja nuoret aikuiset. Pyrimme rakentamaan jumalanpalvelukset sellaisiksi, jotka tarjoavat vastauksia elämän kysymyksiin ja antavat hengellistä ravintoa Jumalan sanasta. Pääsääntöisesti jumalanpalveluksia pidetään sunnuntaisin ja muina kirkollisina juhlapyhinä. Tarkemmat tiedot messuista ja niiden tekijöistä löydät tapahtumakalenterista.

"Tulkaa minun luokseni, kaikki te työn ja kuormien uuvuttamat. Minä annan teille levon. Ottakaa minun ikeeni harteillenne ja katsokaa minua: minä olen sydämeltäni lempeä ja nöyrä. Näin teidän sielunne löytää levon. Minun ikeeni on hyvä kantaa ja minun kuormani on kevyt." Matt. 11:28-30

Pikalinkki:

Tilaisuuksia uskonelämän tueksi

Jumalanpalvelukset

Joutjärven kirkon messut

Messua vietämme Joutjärven kirkossa kiskossa joka sunnuntai klo 10. Messuun ovat tervetulleita kaikenikäiset. Liikuntarajoitteisille jaetaan ehtoollista etupenkkiin.

Ahtialan Arvo -messut

Ahtialan seurakuntakeskuksessa vietetään jumalanpalvelusta noin kerran kuukaudessa klo 16.00.

Kohtaamispaikka-illat

Kohtaamispaikka-illat on tarkoitettu erityisesti nuorille aikuisille ja työikäisille. Ohjelmaan kuuluu musiikkia ja yhteislauluja, Raamatusta nouseva opetushetki ja henkilökohtaisia puheenvuoroja. Lapsille löytyy omat ohjelmakanavat. Kohtaamispaikka on joka toinen sunnuntai klo 16.00 Joutjärven kirkossa. Lisätietoa Kohtaamispaikka-illoista löytyy täältä.

Perhekirkot

Näissä messuissa olemme erityisesti huomioineet lapset ja lapsiperheet. Mukaan ovat silti tervetulleita kaikki muutkin!

• Perhemessu 4.10. klo 10 Joutjärven kirkossa
  • Mukulamessu 25.10. klo 16 Ahtialan seurakuntakeskuksessa
  • Vauvakirkko 15.11. klo 16 Ahtilan seurakuntakeskuksessa. Vauvakirkko on rakennettu erityisesti vauvaperheille.
  • Perhemessu 6.12. klo 10 Joutjärven kirkossa
  • Lasten kauneimmat joululaulut Ahtialassa to 10.12. klo 18 ja Kunnaksessa to 17.12 klo 18
  • Perheiden joulukirkot Joutjärven kirkossa to 24.12 klo 14 ja 16

Myös avoimen päiväkerhon alussa on lyhyt jumalanpalvelukseen verrattava kirkkohetki. Avoimista löydät lisätietoa täältä.

Tilaisuuksia uskonelämän tueksi

Mitä sulle kuuluu? -tapahtuma lauantaina 22.10.2016

Tule syömään ja kuuntelemaan koskettavia puheenvuoroja ja musiikkia. Tarkemmat tiedot tapahtumasta löydät tapahtumakalenterista.

Olohuone-illat

Illat on tarkoitettu vanhoille nuorille (K19) ja nuorille aikuisille. Iltoja noin kahden viikon välein perjantaisin. Lisätiedot Nuoret aikuiset Jovi -facebooksivulta.

Raamattupiirit

Jos haluat mukaan raamattupiiriin tai pienryhmään, kysy lisää työntekijöiltä:

Avoimet ryhmät:

• Raamattupiiri joka toinen torstai klo 18 Patoseudun seurakuntakodissa. Vetäjinä Ahti Raimi (03 7352 741) Riitta Särkiö (044 7191 493)
  • Nuorten avoin raamattupiiri tiistaisin klo 18 Joutjärven kirkon nuortentilassa.
  • Lasten pyhäkoulut: Yhteystiedot löydät täältä.