Lähetystyön toimintaa

Lähetystyön ryhmät Launeen seurakunnassa

Lähetystyön Ideapiiri Launeen kirkon Pippo-salissa keskiviikkoisin kerran kuukaudessa.

Lähetysraamis Launeen kirkon Pippo-salissa maanantai-iltaisin kerran kuukaudessa.

Lähetysraamis Liipolan seurakuntakeskuksen kerhohuoneessa maanantaisin klo 13.

Lisätietoja lähetystyön ryhmistä löydät täältä tai lähetyssihteeri Teija Kuuppo

Lähetystyön ryhmät Joutjärven seurakunnassa

Kolkkien lähetyspiiri maanantaisin klo 18.00 Joutjärven kirkolla

Lähetyksen ideapiiri joka toinen tiistai klo 12-15 Joutjärven kirkolla

Lisätietoja lähetystyön ryhmistä: lähetyssihteeri Jari Koskinen

Lähetystyön ryhmät Keski-Lahden seurakunnassa

Poikkea peremmälle - piiri Kirkkokatu 5:n Veteraanisalissa joka toinen torstai klo 13.00-14.30

Israel piiri Mukkulan kirkolla joka torstaina klo 17.00

Lisätietoja lähetystyön ryhmistä lähetyssihteeri Maarika Laakso- Helle

Lähestystyön ryhmät Salpausselän seurakunnassa

Salpausselän kirkko, Petsamonkatu 10

Herran kukkarossa -ryhmä

Maanantaisin parillisilla viikoilla alk. 4.9. klo 13 syys-marraskuussa ja tammi-huhtikuussa. Yhdessäoloa, lauluja, hartaus, tutustumista lähetyskohteisiin kuvin, sanoin ja lähettien vierailuilla.

Lankakerä-lähetyksen käsityöpiiri

Tiistaisin parillisilla viikoilla alk. 5.9. klo 14 syys-marraskuussa ja tammi-huhtikuussa. Neulotaan ja virkataan tuotteita myyjäisiin ja Missiokauppaan, päiväkahvit, lauluja, hiljentyminen, silloin tällöin lähettivierailuja.

Jalkarannan seurakuntakoti, Sarvikatu 9

Oloneuvokset

Keskiviikkoisin parillisilla viikoilla alk. 6.9. klo 14 syys-marraskuussa ja tammi-huhtikuussa. Vierailijoita, alustuksia, keskustelua, yhteislaulua, hartaus sekä päiväkahvi, jonka tuotto menee kummikohteeseen vuoristokylän lasten kouluttamiseen Thaimaassa.

Jalkarannan seurakuntakoti, Peräkammari

Tilkkutäkki

Maanataisin parittomilla viikoilla  alk. 25.9. klo 13.30 syys-marraskuussa ja tammi-huhtikuussa. Käsitöitä, askartelua ja päiväkahvit. Askarrella voi itselle ja seurakunnan tarvikkeista lähetysmyyjäisiin ja Missiokauppaan.

Harjunalustan seurakuntakoti

Kutomo Loimi

Torstaisin alk. 31.8. klo 10 syys-marraskuussa ja tammi-huhtikuussa kokoonnutaan samaan aikaan.  Neulotaan, kahvitellaan ja keskustellaan.  Mahdollisuus kutomiseen myös itselle sopivana aikana. Kerran kuukaudessa lähetyssihteeri tulee tapaamaan ja tarvittaessa useammin.

Kodeissa

Iltalähetyspiiri

Tiistaisin parittomilla viikoilla alk. 26.9. klo 18 kodeissa syys-marraskuussa ja tammi-huhtikuussa. Tutustutaan lähetyskohteisiin kuvin, sanoin ja lähettien vierailuilla. Piirin ajankohdat ja paikat Kirkonseutu -lehdessä.

Lisätietoja lähetystyön ryhmistä: lähetys- ja aikuistyön sihteeri Hilda Kemppainen ja lähetys- ja aikuistyön pappi Raimo Luukkanen