Säännöllistä toimintaa kouluikäisille

Varhaisnuorisotyö tarjoaa erilaisia harrastekerhotoimintaa alakouluikäisille (7-14-vuotiaat) tytöille ja pojille. Kerhot kokoontuvat viikottain arki-iltoina ja niitä ohjaavat koulutetut kerhonohjaajat. Kokoontumispaikkoina ovat seurakunnan toimipisteet Mukkulassa, Ankkurissa, Metsäpellossa ja Kirkkokatu 7:ssa sekä Kivimaan koulussa. Kerhoihin ilmoittaudutaan kerhopaikassa. Kerhot alkavat syyskuun alussa ja jatkuvat yleensä äitienpäivään asti, pois lukien koulujen loma-ajat mm. syysloma, joulun aika ja talviloma sekä pääsiäisen ajan hiljainen viikko. Tarkemmat tiedot toiminnastamme saat kysymällä meiltä työntekijöiltä.

Alla luetellun harrastetoiminnan lisäksi varhaisnuorisotyö järjestää myös leirejä ja retkiä sekä olemme mukana erilaisissa tapahtumissa. Leiri- ja retkitoiminnasta löytyy lisätietoja täältä (leirit), täältä (retket),  Kirkonseutu-lehdestä sekä kouluihin syksyllä ja keväällä jaettavista esitteistä.

Harraste-, leiri- ja retkitoiminnan lisäksi seurakuntien varhaiskasvatus tarjoaa myös iltapäivätoimintaa ensimmäisen ja toisen luokan oppilaille koulupäivän jälkeen. Lisätietoa iltapäivätoiminnasta löydät täältä.

Alla pikalinkit seurakuntien kouluikäisille tarjoamaan toimintaan:

Joutjärven seurakunta

Joutjärven seurakunnan varhaisnuorille suuntaamat kerhot löydät seurakunnan Jovijunnut-nettisivuilta.

Keski-Lahden seurakunta

Keski-Lahden seurakunnan varhaisnuorille suunnatun toiminnan löydät seurakunnan nuorisotyön nettisivuilta.

Launeen seurakunta

Launeen seurakunta julkaisee ajankohtaiset tiedot tarjoamastaan harrastetoiminnasta Launeen seurakunnan nuoret -nettisivuillaan kohdassa "kouluikäiset".

Salpausselän seurakunta

Syksyn 2018 ohjelma:

Ohjelmalliset kerhot

Kerhot on tarkoitettu 1-6-luokkalaisille tytöille ja pojille ja niissä on mukana myös seurakunnan kristillinen sanoma. Ilmoittautuminen kerhoihin tapahtuu kerhopaikassa. Kerhot ovat maksuttomia. Kerhot kokoontuvat 3.9.-14.12.2018, eivät koulujen syyslomalla.

Jalkarannan seurakuntakoti, Sarvikatu 9

• tiistaina klo16-18. ASKARTELU-PUUHA kerho 1.-3.- luokkalaiset tytöt ja pojat

Salpausselän kirkko, Petsamonkatu 10

• maanantaina klo17-19 PUUHAILEVAKOKKI kerho 1.-3.- luokkalaiset tytöt ja pojat
  • su klo10 - 10.45 PYHÄKOULU

Harjunalustan seurakuntakoti, Okeroistentie 58

• maanantaina klo17-19. RUOKAJELLONAT kerho 1-3.- luokkalaiset tytöt ja pojat
  • tiistaina klo17-19. KOKKAILEVAPUUHA kerho 1-3.- luokkalaiset tytöt ja pojat

Jalkarannan koulu, monitoimitalo Jalo, Sarvikuja

• maanantai klo16-17 LIIKUNNALLINENkerho 1-3.- luokkalaiset tytöt ja pojat

Kerhojen koko on min 5 ja max 15 kerholaista. Kerhoihin ei ennakkoilmoittautumisia.

Jos sinulla rippikoulun käynyt nuori tai aikuinen on innostusta ja aikaa toimia kerhonohjaajana tai pyhäkoulunopettajana kouluikäisten parissa, niin ota yhteyttä ja kysy lisää.
Pohjakoulutusta ei tarvita- me koulutamme.

PERHEMESSUT

• Salpausselän kirkolla 30.9., 11.11., 2.12. klo10.
  • Jalkarannan seurakuntakodilla sukupolvien messu 9.9., 7.10., 11.11. klo16.

GOSPEL KIDS lauluryhmä alakouluikäisille. Pääosassa on rytmimusiikki ja siihen yhdistetyt liikkeet, rytmisoitinten kera. Välillä myös esiinnytään. Lisätiedot marja.lainio-nurminen@evl.fi

Lisätietoja Salpausselän seurakunnan kerhoista saat nuorisotyönohjaajalta:

Tea Härkönen, puh. 044 7191 427 tai sähköposti tea.harkonen@evl.fi