Leirit lapsille, lapsiperheille ja varhaisnuorille

Tervetuloa mukaan

• Kasvatustyön keskuksen/Yhteisen varhaisnuorisotyön järjestämille leireille, jotka on tarkoitettu lahtelaisille tytöille, pojille ja lapsiperheille.
  • Seurakuntien varhaisnuorisotyön järjestämille leireille

Tällä sivulla esitellyn leiritoiminnan lisäksi myös Diakoniatyö järjestää leirejä ja retkiä lapsiperheille. Diakoniatyön leiritarjontaan pääset tutustumaan täällä.

Vuosittain järjestetään myös useita perheleirejä. Launeen seurakunnan perheleiristä löydät tietoa täältä.

Harrasteleirit

Harrasteleirit ovat yöleirejä 7-14-vuotiaille tytöille ja pojille. Leirit järjestetään pääsääntöisesti Upilan leirikeskuksessa, joka sijaistsee 13 km Lahden keskustasta. Harrasteleirien kuljetusten lähtö- ja paluupaikka on Ristinkirkon edessä (Kirkkokatu 4), ellei toisin mainita. Jokaisen leirin ohjelmaan sisältyy reipasta leirielämää sekä hartaus- tai hiljentymishetkiä.

Leirille hakeminen

Yhteinen varhaisnuorisotyö järjestää leirejä kevät-, kesä- ja syystoimintakaudella. Hakeminen kevätkauden leireille on yleensä tammikuussa, kesäkauden leireille yleensä huhtikuussa ja syyskauden leireille yleensä syyskuussa. Tarkempi hakuaika ilmoitetaan erikseen kunkin toimintakauden osalta. Leirit on tarkoitettu lahtelaisille tytöille ja pojille.

Isovanhempi - lapsenlapsi -leiri Luomaniemessä 15.16.9.2018

Leirillä vietetään lasten ja isovanhemman yhteistä aikaa ja puuhaillaan kaikkea kivaa yhdessä: leikitään, pelataan, saunotaan, syödään ja hiljennytään. Leirin hinta 20 €/212-vuotiaat ja 40 €/aikuinen. Leiripaikat arvotaan mikäli hakijoita on enemmän kuin leirille voidaan ottaa.

Hakeminen leirille 10.14.8.2018
Hakulinkki aukeaa perjantaina 10.8. klo 8.00 ja sulkeutuu tiistaina 14.8.2018 klo 24.00.
Hakulinkki päivitetään etusivulle ja tälle sivulle elokuun alussa.

Hakuaika seurakuntien yhteisille syyskauden leireille/retkille on 7.-10.9.2018.

Syyskauden 2018 leiri-/retkiesite päivitetään elo-/syyskuun aikana.

Leiritiedot päivitetään elo-/syyskuun aikana.

Leiritiedusteluihin vastataan p. 044 719 4633.

Harraste-/perheleirien osallistujaryhmän koko on minimissään 15 osallistujaa ja retkiryhmän koko minimissään 25 osallistujaa. Pidätämme oikeuden leirin/retken perumiseen, mikäli ryhmän koko jää alle ilmoitetun.

Retkitiedot löytyvät Retket alasivulta

Katso 6-luokkalaisten leirivideo täältä.

Leiriläiset saapuvat Upilaan

Vapautukset leirimaksusta

Leirimaksusta voi anoa vapautusta taloudellisin/sosiaalisin perustein.
Vapautusta voi hakea vain yhden harraste-/perheleirin leirimaksusta. Maksuvapautusperusteet löydät tästä linkistä.

Tulostettava maksuvapautushakemus löytyy alla olevasta linkistä (tällä lomakkeella).
Tällä lomakkeella haetaan maksuvapautusta kevään 2018 harrasteleirin leirimaksusta.
Lomake palautetaan anomuksessa olevaan osoitteeseen hyvissä ajoin ennen leirin alkua.

Tapaturmavakuutus

Lahden seurakuntayhtymä on vakuuttanut kaikki seurakunnan tapahtumiin, kerhoihin, leirille ja retkille osallistuvat henkilöt.

Ohjeita seurakuntayhtymän ryhmähenkivakuutuksesta

Tietosuojaseloste

Harraste-/perheleirien ja retkien sähköisen ilmoittautumisen tietosuojaselosteen voit lukea tästä.