Leirit lapsille, lapsiperheille ja varhaisnuorille

Tervetuloa mukaan

• Kasvatustyön keskuksen/Yhteisen varhaisnuorisotyön järjestämille leireille, jotka on tarkoitettu lahtelaisille tytöille, pojille ja lapsiperheille.
  • Seurakuntien varhaisnuorisotyön järjestämille leireille

Tällä sivulla esitellyn leiritoiminnan lisäksi myös Diakoniatyö järjestää leirejä ja retkiä lapsiperheille. Diakoniatyön leiritarjontaan pääset tutustumaan täällä.

Vuosittain järjestetään myös useita perheleirejä. Launeen seurakunnan perheleiristä löydät tietoa täältä.

Harrasteleirit

Harrasteleirit ovat yöleirejä 7-14-vuotiaille tytöille ja pojille. Leirit järjestetään pääsääntöisesti Upilan leirikeskuksessa, joka sijaistsee 13 km Lahden keskustasta. Harrasteleirien kuljetusten lähtö- ja paluupaikka on Ristinkirkon edessä (Kirkkokatu 4), ellei toisin mainita. Jokaisen leirin ohjelmaan sisältyy reipasta leirielämää sekä hartaus- tai hiljentymishetkiä.

Leirille hakeminen

Yhteinen varhaisnuorisotyö järjestää leirejä kevät-, kesä- ja syystoimintakaudella. Hakeminen kevätkauden leireille on yleensä tammikuussa, kesäkauden leireille yleensä huhtikuussa ja syyskauden leireille yleensä syyskuussa. Tarkempi hakuaika ilmoitetaan erikseen kunkin toimintakauden osalta. Leirit on tarkoitettu lahtelaisille tytöille ja pojille.

Hakuaika seurakuntien yhteisille syyskauden leireille/retkelle oli 7.–10.9.

Hakulinkki on sulkeutunut.

Syyskauden 2018 leiri-/retkiesitteen voi lukea seuraavasta linkistä. Selaa julkaisua.

Seuraaville syyskauden leireille ON VAPAANA vielä muutamia leiripaikkoja:

• Syyshulinat-leiri 3.–6.-luokkalaisille 12.–14.10.2018 (pe–su) Upilassa
  • Marrasmeiningit-leiri 1.–6.-luokkalaisille 9.–10.11.2018 (pe–la) Upilassa

Katso leirien tarkemmat tiedot syyskauden esitteestä.
Vapaana olevat leiripaikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Soita ja ilmoittaudu p. 044 719 4633.

Harraste-/perheleirien osallistujaryhmän koko on minimissään 15 osallistujaa ja retkiryhmän koko minimissään 25 osallistujaa. Pidätämme oikeuden leirin/retken perumiseen, mikäli ryhmän koko jää alle ilmoitetun.

Leirit ja retket on tarkoitettu lahtelaisille tytöille, pojille ja perheille.

Retkitiedot löytyvät Retket alasivulta

Katso 6-luokkalaisten leirivideo

Leiriläiset saapuvat Upilaan

Vapautukset leirimaksusta

Leirimaksusta voi anoa vapautusta taloudellisin/ sosiaalisin perustein. Vapautusta voi hakea vain yhden harraste-/perheleirin leirimaksusta. Maksuvapautusperusteet löydät tästä linkistä.

Tulostettava maksuvapautushakemus löytyy alla olevasta linkistä (tällä lomakkeella).
Tällä lomakkeella haetaan maksuvapautusta syksyn 2018 harrasteleirin leirimaksusta. Lomake palautetaan anomuksessa olevaan osoitteeseen hyvissä ajoin ennen leirin alkua.