Seurakuntien kesän yhteiset päiväleirit, harrasteleirit, perheleiri ja perheretket lahtelaisille tytöille, pojille ja perheille

Kesän leirien/retkien hakuaika oli 4.–6.4.2017 (hakulinkki sulkeutunut).

Kesän 2017 leiri-/retkiesitteen voit lukea seuraavasta linkistä. Selaa julkaisua.

Hakeminen leireille/retkille varsinaisen hakuajan jälkeen

LOMAKE 1: Hakemus päiväleireille

Tällä lomakkeella haetaan päiväleireille. Vain yksi hakemus/lapsi, sisaruksista kustakin oma hakemus.

Seuraavilla päiväleireillä on tilaa:

• Luomaniemi 7–9-vuotiaille 31.7.–4.8.

Päiväleireille voi hakea yhdelle tai useammalle päiväleiriviikolle. Leirivaihtoehdot tulee merkitä sellaiseen järjestykseen, että mieluisin leiriviikko on ensimmäisenä, toiseksi mieluisin seuraavana jne. Tarkemmat tiedot päiväleireistä löytyvät esitteen etusivulta.

LOMAKE 2: Hakemus harraste-/perheleireille ja retkille

Tällä samalla lomakkeella voi hakea sekä harraste- että perheleireille sekä perheretkille.

Vain yksi hakemus/lapsi/perhe. Harrasteleirien osalta, sisaruksista kustakin oma hakemus.

Seuraavilla harrasteleireillä ja retkillä on muutamia vapaita paikkoja:

• 115 Pihka 4 Tampereen hiippakunnan hiippakuntaleiri 9–14 v Upilassa 24.–28.7.
  • 135 Perheretki Jumboon/Flamingoon ja Serenaan 6.7.
  • 136 Perheretki Viroon 19.–21.7.

Harrasteleireille haetaan ensisijaisesti yhdelle leirille. Lisäksi hakemukseen voi merkitä varalle kolme muuta mahdollista leiriä. Jos leireille jää tilaa ja lapsi haluaa osallistua kahdelle leirille, se merkitään hakemukseen ko. kohtaan (Kyllä-ruutuun). Leirivaihtoehdot tulee merkitä sellaiseen järjestykseen, että mieluisin leiri on ensimmäisenä, toiseksi mieluisin seuraavana jne.

Perheleirille haettaessa tulee hakemuksessa ilmoittaa kaikkien SAMAAN perhekuntaan kuuluvien hakijoiden tiedot. Huom. Vain yksi hakemus perheeltä!

Retkille haetaan ensisijaisesti yhdelle retkelle, mutta hakea voi myös useammalle retkelle (voi valita enintään kolme retkivaihtoehtoa). Jos retkille jää tilaa ja perhe haluaa osallistua kahdelle retkelle, merkitään se hakemukseen ko. kohtaan (Kyllä-ruutuun). Retkivaihtoehdot tulee merkitä sellaiseen järjestykseen, että mieluisin retki on ensimmäisenä, toiseksi mieluisin seuraavana jne. Retkille haettaessa tulee hakemuksessa ilmoittaa kaikkien samalle retkelle hakevien ja SAMAAN perhekuntaan kuuluvien henkilöiden tiedot! Huom. Vain yksi hakemus perheeltä!

Leiri- ja retkipaikat ARVOTAAN, mikäli hakijoita on enemmän kuin niille voidaan ottaa. Arvonnassa ovat mukana kaikki varsinaisena hakuaikana jätetyt hakemukset. Hakuajan 6.4. jälkeen jätetyt hakemukset käsitellään arvonnan jälkeen hakujärjestyksessä.

Tieto leirille/retkelle pääsystä

Kaikille varsinaisena hakuaikana hakeneille on lähetetty kirje kotiin. Myöhemmin hakeneet saavat kirjeen hakemuksen käsittelyn jälkeen.

Tiedustelut leirien ja retkien osalta, p. 044 719 4633

Vapautukset leirimaksusta

Leirimaksusta voi anoa vapautusta taloudellisin/sosiaalisin perustein.

Vapautusta voi hakea vain yhden harrasteleirin tai vaihtoehtoisesti yhden perheleirin leirimaksusta.
Lisäksi voi hakea vapautusta yhden päiväleiriviikon leirimaksusta.

Tulostettavat maksuvapautushakemukset löytyvät alla olevista linkeistä.

• Harraste-/perheleirin maksuvapautushakemus tästä.
  • Päiväleiriviikon maksuvapautushakemus tästä.

Maksuvapautusperusteen tulorajat löytyvät tästä.

Kesän 2015 Pekka Töpöhäntä & kaverit -leirin osallistujia.

Tapaturmavakuutus

Lahden seurakuntayhtymä on vakuuttanut kaikki seurakunnan tapahtumiin, kerhoihin, leireille ja retkille osallistuvat henkilöt.

Ohjeita seurakuntayhtymän ryhmähenkivakuutuksesta

Tietosuoja

Päiväleirien sähköisen ilmoittautumisen tietosuojaselosteen voit lukea tästä.

Harraste-/perheleirien ja retkien sähköisen ilmoittautumisen tietosuojaselosteen voit lukea tästä.