Seurakuntien kesän yhteiset päiväleirit, harrasteleirit, perheleiri ja perheretket lahtelaisille tytöille, pojille ja perheille

Kesän leirien/retkien hakuaika oli 29.3.–5.4.2018.

Hakulinkki on sulkeutunut.

Kesän 2018 leiri-/retkiesitteen voit lukea seuraavasta linkistä. Selaa julkaisua.

HAKU päiväleireille

Päiväleireille voi hakea yhdelle tai useammalle päiväleiriviikolle.

Tarkemmat tiedot päiväleireistä löytyvät esitteen etusivulta. Korjaus esitteen tietoihin koskien Mukkulan, Launeen, Kariston ja Luomaniemen leiriviikkoja ajalla 4.-8.6. ja 11.-15.6.: leiripaikalle voi tulla jo 7.30 alkaen omin eväin (ei ole aamupalaa).

Päiväleirin peruminen: peruminen tehtävä viimeistään 7 arkipäivää ennen leiriviikon alkua. Perumisilmoitus on lähetetty kirjeen mukana mutta sen voi tulostaa myös tästä.

Vapaita päiväleiripaikkoja voi tiedustella p. 044 719 1295 (virka-aikana ma-pe klo 9.00-15.00, to 9.00-16.00)

HAKU harraste-/perheleireille ja retkille hakuajan jälkeen

Ilmoittautuminen p. 044 719 4633 (virka-aikana make klo 9.0015.00, to 9.0016.00 ja pe klo 9.0015.00).

Tarkemmat tiedot leireistä ja retkistä löytyvät esitteen sisäsivuilta.

Vapautukset leirimaksusta

Leirimaksusta voi anoa vapautusta taloudellisin/sosiaalisin perustein.

Vapautusta voi hakea vain yhden harrasteleirin tai vaihtoehtoisesti yhden perheleirin leirimaksusta.
Lisäksi voi hakea vapautusta yhden päiväleiriviikon leirimaksusta.

Tulostettavat maksuvapautushakemukset löytyvät alla olevista linkeistä. Maksuvapautusanomusten on oltava perillä ke 31.5.2018 mennessä.

• Harraste-/perheleirin maksuvapautushakemus tästä.
  • Päiväleiriviikon maksuvapautushakemus tästä.

Maksuvapautusperusteen tulorajat löytyvät tästä.

Kesän 2015 Pekka Töpöhäntä & kaverit -leirin osallistujia.

Tapaturmavakuutus

Lahden seurakuntayhtymä on vakuuttanut kaikki seurakunnan tapahtumiin, kerhoihin, leireille ja retkille osallistuvat henkilöt.

Ohjeita seurakuntayhtymän ryhmähenkivakuutuksesta

Tietosuoja

Päiväleirien sähköisen ilmoittautumisen tietosuojaselosteen voit lukea tästä.

Harraste-/perheleirien ja retkien sähköisen ilmoittautumisen tietosuojaselosteen voit lukea tästä.