Pyhäkoulut

Pyhäkouluun ovat tervetulleita kaikenikäiset lapset ja myös vanhemmat. Ovet ovat auki myös lähialueen muille aikuisille. Pyhäkouluun ei tarvitse ilmoittautua ja toiminta on maksutonta. Tervetuloa!

Pyhäkoulut Lahdessa alkaen su 9.9

Mitä pyhäkoulu on?

Se on leikkiä ja laulua. Se on askartelua ja naurua. Siellä touhuan ja hiljennyn ja taivaan Isän puoleen käännyn.

Pyhäkoulussa opin paljon uutta, tarinoista Raamatun salaisuutta. Siellä pienten ja isojen kanssa olen turvassa kasvamassa.

Aikuisille tiedoksi

Pyhäkoulu sopii 3 - 14 - vuotiaille, mutta pienemmätkin voivat osallistua tutun aikuisen kanssa yhdessä. Pyhäkoulussa lauletaan, leikitään, askarrellaan ja kuullaan kertomuksia Lasten Raamatusta. Samalla opitaan kiitollisuutta, toisten kunnioittamista ja muita elämän perusasioita.

Syyskausi 2018

Joutjärven seurakunta

Ahtiala

Ahtialan seurakuntakeskus, Alasenkatu 4, taidepainotteinen pyhäkoulu koko perheelle ja kaikenikäisille, torstaisin klo 18.00 alkaen 13.9.
Ahtialan seurakuntakeskus, Alasenkatu 4, Esikoiset ry:n pyhäkoulut 3– 4 -vuotiaille, 5 - 6- vuotiaille ja 7 - 12- vuotiaille. Pyhäkoulut kokoontuvat perjantaisin klo 18.00 parittomat viikot alkaen 14.9.

Joutjärvi

Joutjärven kirkko, Ilmarisentie 1, lapsityön huone, Kohtaamispaikan pyhäkoulu sunnuntai (parilliset viikot) klo 17.00 alkaen 2.9.
Joutjärven kirkko, Ilmarisentie 1, lapsityön huone, Kipinämessun aikana alkaen 12.9.
Joutjoentie 2, kotipyhäkoulu Särkiö, joka toinen maanantai (parilliset viikot) klo 18.00 alkaen 3.9.

Karisto

Kauppakeskus Karisma, Juhlapyhäkoulut, joka toinen keskiviikko (parilliset viikot) klo 17.30 – 19 alkaen 12.9.

•        Monenlaista puuhaa: Raamatunkertomuksia, eläytymistä, leikkejä yms.

Lisätietoja Joutjärven pyhäkouluista lastenohjaaja Floricel Lindström, puh. 044 719 1465, floricel.lindstrom@evl.fi

Keski-Lahden seurakunta

Keskusta ja Mukkula

Seurakuntatalo, Kirkkokatu 5, 1. kerroksen kerhohuone, venäjänkielinen pyhäkoulu to (parittomat viikot)

klo 16.30–18.00

Ankkurin seurakuntakoti, Laiturikatu 1, Puuhapyhis 5 - 8- vuotiaille ma klo 17.30 - 19.00 alkaen 10.9.

•     Puuhapyhiksessä leikitään, pelaillaan, askarrellaan ja kuullaan Raamatun kertomuksia.

Kirkkopyhäkoulu Ristinkirkossa, Kirkkokatu 4 ja Mukkulan kirkossa, Kilpiäistentie 1  1. adventtusunnuntain messussa 2.12. klo 10

Muista alkavista ryhmistä tiedotetaan erikseen.

Nettipyhäkoulu www.lahdenseurakunnat.fi

Lisätietoja Keski-Lahden pyhäkouluista lastenohjaaja Marja Okkola, puh. 044 719 1444, marja.okkola@evl.fi

Launeen seurakunta

Launeen kirkko, Tapparakatu 22, kerhotilat, askartelupyhäkoulu puuhastelusta innostuneille pienille ja isoille lapsille

ma klo 17.00–18.30, alkaen 10.9

Launeen kirkko, Tapparakatu 22, kerhotilat, puuhapyhäkoulu messun aikana su klo 10-11 alkaen 9.9.

Liipolan seurakuntakeskus, Ostoskatu 7, venäjänkielinen pyhäkoulu messun aikana, su klo 12 seuraavina päivinä: 26.8., 30.9., 28.10., 25.11. ja 16.12.

Muista alkavista ryhmistä tiedotetaan erikseen.

Lisätietoja Launeen pyhäkouluista lastenohjaaja Sofia Sukari, puh. 044 719 1310, sofia.sukari@evl.fi

Nastolan seurakunta

Nastolassa alkavista pyhäkouluista ilmoitetaan myöhemmin.

Lisätietoja Nastolan pyhäkouluista lastenohjaaja Hanna-Kaisa Varjonen, puh. 050 4127056,

hanna-kaisa.varjonen@evl.fi

Salpausselän seurakunta

Metsäkangas

Salpausselän kirkko, Petsamonkatu 10, sivurakennus, messun aikana su klo 10.00 alkaen 9.9.

Perhemessujen aikana sunnuntaina 30.9., 11.11. ja 2.12. ei ole pyhäkouluja.

Lisätietoja Salpausselän pyhäkouluista lastenohjaaja Riitta Flekander, puh. 044 719 1479, riitta-liisa.flekander@evl.fi

Nettipyhis

Haluatko pitää pyhäkoulua kotona? Täältä löydät noin kuukausittain päivittyvän materiaalin omaan kotipyhäkouluusi.

Pyhäkoulunohjaajaksi?

Pyhäkoulua voit pitää yksin tai toisen pyhäkoulunohjaajan kanssa. Pyhäkoulua voi pitää myös omassa kodissa. Työstä maksetaan pieni korvaus ja lisäksi järjestetään erilaisia koulutuspäiviä.

Jos tahdot ryhtyä pyhäkoulunohjaajaksi

Ota yhteys lastenohjaajaan, jonka seurakunnan alueella haluat pitää pyhäkoulua.

Keski-Lahti

Laune