Retket lapsille, lapsiperheille ja varhaisnuorille

Kasvatustyön keskus / Yhteinen varhaisnuorisotyö järjestää retkiä lapsille ja lapsiperheille, joista voitte lukea lisätietoa tällä sivulla. Retket on tarkoitettu lahtelaisille tytöille, pojille ja perheille.

Seurakuntien varhaisnuorisotyön järjestämät retket varhaisnuorille ja heidän perheilleen on esitelty tämän sivun alaosassa.

Näiden lisäksi myös diakoniatyö järjestää leirejä ja retkiä lapsiperheille. Diakoniatyön tarjontaan pääset tutustumaan täällä.

Retkille hakeminen

Yhteinen varhaisnuorisotyö järjestää retkiä kevät-, kesä- ja syystoimintakaudella. Hakeminen kevätkauden retkille on yleensä tammikuussa, kesäkauden retkille yleensä huhtikuussa ja syyskauden retkille yleensä syyskuussa. Tarkempi hakuaika ilmoitetaan erikseen kunkin toimintakauden osalta.

Hakuaika seurakuntien yhteisille syyskauden retkille on 7.-10.9.2018.

Retkitiedot päivitetään elo-/syyskuun aikana.

Syyskauden 2018 leiri-/retkiesite päivitetään elo-/syyskuun aikana.

Retkitiedusteluihin vastataan p. 044 719 4633.

Retkiryhmän koko minimissään on 25 osallistujaa. Pidätämme oikeuden retken perumiseen, mikäli ryhmän koko jää alle ilmoitetun.

Retket on tarkoitettu lahtelaisille tytöille, pojille ja perheille.

Perheretkellä Tallinnassa kesällä 2015.

Tapaturmavakuutus

Lahden seurakuntayhtymä on vakuuttanut kaikki seurakunnan tapahtumiin, kerhoihin, leirille ja retkille osallistuvat henkilöt.

Ohjeita seurakuntayhtymän ryhmähenkivakuutuksesta (pdf)

Tietosuojaseloste

Harraste-/perheleirien ja retkien sähköisen ilmoittautumisen tietosuojaselosteen voit lukea tästä.