Retket lapsille, lapsiperheille ja varhaisnuorille

Kasvatustyön keskus / Yhteinen varhaisnuorisotyö järjestää retkiä lapsille ja lapsiperheille, joista voitte lukea lisätietoa tällä sivulla. Retket on tarkoitettu lahtelaisille tytöille, pojille ja perheille.

Seurakuntien varhaisnuorisotyön järjestämät retket varhaisnuorille ja heidän perheilleen on esitelty tämän sivun alaosassa.

Näiden lisäksi myös diakoniatyö järjestää leirejä ja retkiä lapsiperheille. Diakoniatyön tarjontaan pääset tutustumaan täällä.

Retkille hakeminen

Yhteinen varhaisnuorisotyö järjestää retkiä kevät-, kesä- ja syystoimintakaudella. Hakeminen kevätkauden retkille on yleensä tammikuussa, kesäkauden retkille yleensä huhtikuussa ja syyskauden retkille yleensä syyskuussa. Tarkempi hakuaika ilmoitetaan erikseen kunkin toimintakauden osalta.

Hakuaika seurakuntien yhteisille kevätkauden retkille oli 12.-15.1.2018.

Hakulinkki on sulkeutunut

Kevään 2018 leiri-/retki-/toimintaesitteen voi lukea seuraavasta linkistä. Selaa julkaisua.

Seuraavalle kevätkauden retkelle on vielä vapaita retkipaikkoja:

• Kevätretki Linnanmäelle lauantaina 5.5.2018

Ilmoittautuminen retkille p. 044 719 4633.
Vapaana olevat retkipaikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksen mukaan.

Retkiryhmän koko minimissään on 25 osallistujaa. Pidätämme oikeuden retken perumiseen, mikäli ryhmän koko jää alle ilmoitetun.

Retket on tarkoitettu lahtelaisille tytöille, pojille ja perheille.

Perheretkellä Tallinnassa kesällä 2015.

Tapaturmavakuutus

Lahden seurakuntayhtymä on vakuuttanut kaikki seurakunnan tapahtumiin, kerhoihin, leirille ja retkille osallistuvat henkilöt.

Ohjeita seurakuntayhtymän ryhmähenkivakuutuksesta (pdf)

Tietosuojaseloste

Harraste-/perheleirien ja retkien sähköisen ilmoittautumisen tietosuojaselosteen voit lukea tästä.