Retket lapsille, lapsiperheille ja varhaisnuorille

Kasvatustyön keskus / Yhteinen varhaisnuorisotyö järjestää retkiä lapsille ja lapsiperheille, joista voitte lukea lisätietoa tällä sivulla. Retket on tarkoitettu lahtelaisille tytöille, pojille ja perheille.

Seurakuntien varhaisnuorisotyön järjestämät retket varhaisnuorille ja heidän perheilleen on esitelty tämän sivun alaosassa.

Näiden lisäksi myös diakoniatyö järjestää leirejä ja retkiä lapsiperheille. Diakoniatyön tarjontaan pääset tutustumaan täällä.

Retkille hakeminen

Yhteinen varhaisnuorisotyö järjestää retkiä kevät-, kesä- ja syystoimintakaudella. Hakeminen kevätkauden retkille on yleensä tammikuussa, kesäkauden retkille yleensä huhtikuussa ja syyskauden retkille yleensä syyskuussa. Tarkempi hakuaika ilmoitetaan erikseen kunkin toimintakauden osalta.

Hakuaika seurakuntien yhteisille syyskauden retkille on 7.10.9.2018.

Hakulinkki aukeaa perjantaina 7.9. klo 8.00 ja sulkeutuu maanantaina 10.9. klo 24.00.

Syyskauden 2018 leiri-/retkiesitteen voi lukea seuraavasta linkistä. Selaa julkaisua.

Hakeminen retkelle tapahtuu sähköisellä lomakkeella seuraavasti:

• Klikkaa ohjeiden alapuolella olevaa Hakemus retkelle tekstiä/linkkiä (hakemus avautuu).
  • Tällä samalla hakemuksella voi hakea sekä leireille että retkelle.
  • Retkelle vain yksi hakemus/perhe.
  • Ensimmäinen (varsinainen) hakija on lapsi/varhaisnuori.
  • Hakijan/huoltajan/maksajan henkilötunnnukset tulee ilmoittaa täydellisinä.
  • Perheretkelle haettaessa tulee hakemuksessa mainita kaikkien samalle perheretkelle hakevien samaan perhekuntaan kuuluvien tiedot hakemuksen ko. kohtaan.

Hakemus retkelle (päivitetään elo-/syyskuun aikana).

Syyskauden retki (katso tarkemmat tiedot syyskauden esitteestä):

• Perheiden kylpylä-/eläintarharetki Tallinnaan 20.21.10.2018 (hakemus on sitova)

Retkipaikat ARVOTAAN, mikäli hakijoita on enemmän kuin retkelle voidaan ottaa. Arvonnassa ovat mukana kaikki varsinaisena hakuaikana jätetyt hakemukset. Hakujärjestyksellä ei ole merkitystä.

Kaikki hakuaikana retkelle hakeneet saavat 1.10.2018 mennessä tiedon siitä ovatko päässeet retkelle tai tiedon siitä, että ovat jääneet retken varasijoille.

Mahdollisia vapaaksi jääneitä retkipaikkoja voi tiedustella 1.10.2018 jälkeen p. 044 719 4633.

Retkiryhmän koko minimissään on 25 osallistujaa. Pidätämme oikeuden retken perumiseen, mikäli ryhmän koko jää alle ilmoitetun.

Retket on tarkoitettu lahtelaisille tytöille, pojille ja perheille.

Tapaturmavakuutus

Lahden seurakuntayhtymä on vakuuttanut kaikki seurakunnan tapahtumiin, kerhoihin, leirille ja retkille osallistuvat henkilöt.

Ohjeita seurakuntayhtymän ryhmähenkivakuutuksesta (pdf)

Tietosuojaseloste

Harraste-/perheleirien ja retkien sähköisen ilmoittautumisen tietosuojaselosteen voit lukea tästä.

Perheretkellä Tallinnassa kesällä 2015.