Retket lapsille, lapsiperheille ja varhaisnuorille

Kasvatustyön keskus / Yhteinen varhaisnuorisotyö järjestää retkiä lapsille ja lapsiperheille, joista voitte lukea lisätietoa tällä sivulla. Retket on tarkoitettu lahtelaisille tytöille, pojille ja perheille.

Seurakuntien varhaisnuorisotyön järjestämät retket varhaisnuorille ja heidän perheilleen on esitelty tämän sivun alaosassa.

Näiden lisäksi myös diakoniatyö järjestää leirejä ja retkiä lapsiperheille. Diakoniatyön tarjontaan pääset tutustumaan täällä.

Retkille hakeminen

Yhteinen varhaisnuorisotyö järjestää retkiä kevät-, kesä- ja syystoimintakaudella. Hakeminen kevätkauden retkille on yleensä tammikuussa, kesäkauden retkille yleensä huhtikuussa ja syyskauden retkille yleensä syyskuussa. Tarkempi hakuaika ilmoitetaan erikseen kunkin toimintakauden osalta.

Hakuaika seurakuntien yhteisille kevään 2019 retkille on 11.14.1.

Hakulinkki aukeaa perjantaina 11.1. klo 8.00 ja sulkeutuu maanantaina 14.1. klo 24.00.

Kevätkauden 2019 leiri-/retkiesitteen voi lukea seuraavasta linkistä. Selaa julkaisua.

Hakuohjeet retkille päivitetään tälle sivulle tammikuun 2019 alussa.

Kevätkauden perheretket:

• 10. Perheiden huvi-/kylpyläretki Tallinnaan 13.–14.4. (la–su)
  • 11. Perheiden pääsiäinen Lapissa 17.–22.4. (ke–ma) Tunturikeimiö Muonio
  • 12. Perheiden kevätretki Porvooseen viikinkiseikkailuun 11.5. (la)
  • 13. Perheretki Särkänniemeen 18.5. (la)

Tarkemmat retkitiedot voi katsoa kevään leiri-/retkiesitteestä, linkki ylöpuolella Selaa julkaisua.

Retkiryhmän koko minimissään on 25 osallistujaa. Pidätämme oikeuden retken perumiseen, mikäli ryhmän koko jää alle ilmoitetun. Retket on tarkoitettu lahtelaisille tytöille, pojille ja perheille. Lisätietoja retkille hakemisen osalta p. 044 719 4633.

Tapaturmavakuutus

Lahden seurakuntayhtymä on vakuuttanut kaikki seurakunnan tapahtumiin, kerhoihin, leirille ja retkille osallistuvat henkilöt.

Ohjeita seurakuntayhtymän ryhmähenkivakuutuksesta (pdf)

Tietosuojaseloste

Harraste-/perheleirien ja retkien sähköisen ilmoittautumisen tietosuojaselosteen voit lukea tästä.

Perheretkellä Tallinnassa kesällä 2015.