Lauluryhmä Säkeet

Haaveiletko yhdessä laulamisesta? Tarvitsetko rohkaisevan ympäristön omalle äänellesi sekä mukavia esiintymiskokemuksia?  Jos pidät rukous- ja ylistyslauluista, tahdot tutustua tuomaslauluihin sekä muihin erityyppisiin hengellisiin lauluihin ja ehkäpä lähteä mukaan myös laajempiin musiikkiprojekteihin, sinun kannattaa liittyä mukaan lauluryhmä Säkeen iloiseen porukkaan! Lauluryhmä esiintyy Launeen seurakunnan messuissa ja muissa tapahtumissa.

Vaikka lauluharrastus olisi sinulle ihan uusi juttu, niin tähän ryhmään on helppo pujahtaa mukaan: ryhmään ei ole laulukoetta ja pääosin laulamme yksiäänisesti. Harjoittelemme keskiviikkoisin klo 17.30-19.00 Launeen kirkon alakerrassa syyskuusta toukokuun loppupuolelle.

Lauluryhmää johtaa kanttori Sonja Tissari, 044 7191 524.