Seurakuntatoimintaa nuorille

Rippikoulussa isoset kertoivat innostuneena nuortenilloista, ehtiksistä, raamiksesta, UV-leiristä. Outoja sanoja…Mitähän ne pitävät sisällään? Voisikohan sinne seurakunnan nuorten toimintaan mennä mukaan? Vastaus on iso KYLLÄ! Tule katsomaan ja kuulemaan!

Lahden viisi seurakuntaa, Joutjärvi, Keski-Lahti, Laune, Nastola ja Salpausselkä järjestävät monenmoista toimintaa rippikoulunsa käyneelle nuorelle. Jos sinusta tuntuu kynnys liian korkealta ja yksin ei ole mukava lähteä, niin ota yhteys isoseesi. Häneltä saat apua ja neuvoa. Toiminnasta vastaavat seurakuntien nuorisotyönohjaajat ja nuorisopapit.

Alla kolmen seurakunnan omat nuorisotyön sivut, tutustu ja tule mukaan!

Keski-Lahden seurakunta

Launeen seurakunta

Joutjärven seurakunta

Salpausselän seurakunta

Nastolan seurakunta

Nuorille suunnatuista musiikkiryhmistä saat lisätietoa täältä.

Nuorten ja nuorten aikuisten ryhmät

Jokaisessa Lahden seurakunnassa järjestetään toimintaa nuorille ja osassa myös nuorille aikuisille. Nuorten toiminta on tarkoitettu kaikille rippikoulun käyneille ja nuorten aikuisten toiminta on tarkoitettu noin 18-35+-vuotiaille.

Leirit ja retket

Diakoniatyö järjestää leirejä ja retkiä, jotka on suunnattu myös nuorille ja nuorille aikuisille. Näihin voit perehtyä tarkemmin täällä.