Säännöllistä ryhmätoimintaa viittomakielisille

Vammaistyön ja -työntekijöiden esittelyn löydät täältä

Alla listatun toiminnan lisäksi Diakoniatyö järjestää vuotuisen retken viittomakielisille. Tapahtumaan pääset tutustumaan lähempänä retkiajankohtaa täällä.

Viittomakielinen lähetyspiiri

Piirien ohjelmat sisältävät lähetysaiheita ja vierailijoita sekä kahvitarjoilun. Ryhmän toiminta kannattaa Kuurojen Lähetyksen työtä. Tulkkipalveluja käytetään tarvittaessa vierailijoiden ohjelman tulkkauksessa. Lähetyspiiri kokoontuu kevät- ja syyskaudella torstaisin klo 14-15.30.

Lähetyspiiri syksyllä 2018:

6.9 . klo 14 Diakoniakeskus, alussa kahvitarjoilu Marian Kammarin kahvilassa, sen jälkeen kokoontuminen kokoushuone  2. krs, Vapaudenkatu 6, Lahti

Viittomakieliset jumalanpalvelukset

torstaina 4.10. klo 14 Ristinkirkko