Launeen diakoniatyön vastaanotto

Liipolan seurakuntakeskus

Vastaanotto Liipolan seurakuntakeskuksessa, Ostoskatu 7 klo 9 - 11 ajanvarauksella puh. 03 734 0862 ja klo 13 - 15 ilman ajanvarausta. Kun tulet vastaanotolle taloudelliseen auttamiseen liittyvissä asioissa, muista ottaa tulo- ja menotositteet mukaan!

Diakoniatyöntekijään voi olla yhteydessä vaikka silloin, kun kaipaa keskustelua ja tukea elämän kriisitilanteissa tai ihmissuhteissa on vaikeuksia. Vastaanotolla voi asiakas selvittää yhdessä työntekijän kanssa taloudelliseen tilanteeseen liittyviä ongelmia ja etsiä niihin ratkaisuja. Myös silloin, kun ei tiedä kenen puoleen kääntyä huolien kanssa tai kaipaa kohtaamista hengellisissä kysymyksissä, voi ottaa rohkeasti yhteyttä.

Muut vastaanottoajat:

Torstaisin klo 9 – 12 ilman ajanvarausta, Launeen kirkko, Tapparakatu 22.

Launeen seurakunta, Lahden seurakuntayhtymä

Johtava diakoniatyöntekijä
Launeen seurakunta
Tapparakatu 22
15610 Lahti

Launeen seurakunta

Launeen kirkko

Launeen diakoniatyön vastaanotto

Voit tulla keskustelemaan diakoniatyöntekijän kanssa asioista, joissa tarvitset apua tai toivot muutosta.

Diakoniakeskus

Päihdetyön vastaanotto