Kirkkokonsertti Joseph Haydn: Stabat mater

Ristinkirkko

Joseph Haydn: Stabat mater. Anastasia ensemble, kamariorkesteri, solistit; Milja Kannas, Satu-Kristiina Vesa, My Johansson, Petri Vesa, Marko Orvo, johtaa Markus Tikkanen.

Keski-Lahden seurakunta

Mukkulan kirkko

Syystuulen säveliä -konsertti

Pelimanniryhmä OlkkariFolkkari Mukula-kuoro, joht Marjukka Liimatainen Vapaa pääsy, kahvitarjoilu, tuotto kuoron matkakassaan

Joutjärven kirkko

Jouluksi kotiin -konsertti

Perinteinen varusmiessoittokunnan jouluksi kotiin -konsertti. Glögitarjoilu klo 18 alkaen. Vapaa pääsy!

Launeen kirkko

Iltalauluja -konsertti

Iltalauluja – konsertti suomalaisen musiikin päivään Johanna Suomala: laulu, Hanna Tissari: huilu, Sonja Tissari: piano. Vapaa pääsy, ohjelma 5€