Kirkkokonsertti Joseph Haydn: Stabat mater

Ristinkirkko

Joseph Haydn: Stabat mater. Anastasia ensemble, kamariorkesteri, solistit; Milja Kannas, Satu-Kristiina Vesa, My Johansson, Petri Vesa, Marko Orvo, johtaa Markus Tikkanen.

Keski-Lahden seurakunta

Lahden seurakuntayhtymä Nastolan seurakunta
PL 84 (käyntiosoite Immiläntie 2,Nastola)
15111 Lahti

Purjein kuutamolla -konsertti

Laulukonsertti, jossa on musiikkia aarioista liedeihin ja operettisävelmiin. Esiintyjinä Milja Kannas, sopraano ja Marja Makkonen, piano. Vapaa pääsy, ohjelma 5€.

Jouluksi kotiin - konsertti

Perinteinen varusmiessoittokunnan jouluksi kotiin -konsertti. Glögitarjoilu klo 18 alkaen. Vapaa pääsy!

Jouluksi kotiin - konsertti