Nastolan seurakuntatalo

Nuortenilta on viikon paras juttu, koska nuoret tekee illan nuorille. Mitäpä jos tulisit seukalle lauantaisin viihtymään hyvän livemusiikin, yhteisen laulamisen, vauhdikkaan leikkimisen ja kymmenien nuorten seurasta. Iltapalalla on joka kerta jotain herkkua tarjolla. Illan hämärässä, kaiken riehumisen jälkeen, kynttilän valossa on ihana viimein ristiä kätensä.

Joka ainoa lauantai on parasta tarjolla nuorille Nastolan seurakuntatalolla, Akvaariossa klo 18.15-22.00.

Jos oot nuori ikäväliltä 13-30 -vuotta, niin Nuorteniltaan olet lämpimästi tervetullut.

Tule tutustumaan, tule nauttimaan illasta!

Nastolan seurakunta

Juha Sahamies
Kappalainen
Nastolan seurakunta
PL 84 (Käyntiosoite: Immiläntie 2, Nastola)
15111 Lahti

Luomaniemen rantasauna

Miesten saunailta

Miehet saunovat keskiviikkoisin Luomaniemen rantasaunalla.