Pilvi kämmenellä - Duo Dryades

ti 11.7. kello 18.00

Pilvi kämmenellä - Duo Dryades Ristinkirkko

Harvinainen soitinyhdistelmä - bandeon ja decacorde - muodostavat paljon kiitosta saaneen duon. Mari Mäntylän ja Kristina Kuusiston Duo Dryades on esiintynyt vuodesta 2002 lähtien Suomessa ja ulkomailla. Luvassa on virtuoosinen, erityinen ja herkkä musiikillinen maisema. Vapaa pääsy, ohjelma 10/5€.

Konsertissa kuullaan suomalaista melankoliaa, ranskalaista impressionismia ja argentiinalaista tulisuutta; kaiken yllä kuitenkin suomalainen sielunmaisema. Säveltäjänimiä konsertissa mm. Claude Debussy, Jean Sibelius ja Astor Piazzolla.

Bandoneon, argentiinalaisesta tangosta tuttu soitin ja decacorde, 10-kielinen kitara, ovat harvinainen, ellei jopa ainutlaatuinen duo.

Vuodesta 2002 toiminut bandoneon-decacorde yhtye, Duo Dryades, on esiintynyt aktiivisesti Suomessa ja ulkomailla. Duo on julkaissut kolme levyä, jotka kaikki ovat saaneet positiivisen vastaanoton.

 


Järjestäjä

Keski-Lahden seurakunta

Katso myös

pe 27.4. klo 19.00 -20.30

Joutjärven kirkko

Purjein kuutamolla -konsertti

Laulukonsertti, jossa on musiikkia aarioista liedeihin ja operettisävelmiin. Esiintyjinä Milja Kannas, sopraano ja Marja Makkonen, piano. Vapaa pääsy, ohjelma 5€.
su 29.4. klo 16.00

Nastolan seurakuntatalo

Suomalaisen musiikin kevätkonsertti

Sannamaria Salli laulu, Mikko Haapaniemi ja Joona Uusitalo, piano
ke 9.5. klo 19.00

Joutjärven kirkko

Viulukonsertti Eeva Vesamäki

Eeva Vesamäki, viulu, Harri Saarinen, piano Sibeliuksen viulukonsertto Vapaa pääsy!