Pilvi kämmenellä - Duo Dryades

Pilvi kämmenellä - Duo Dryades Ristinkirkko

Harvinainen soitinyhdistelmä - bandeon ja decacorde - muodostavat paljon kiitosta saaneen duon. Mari Mäntylän ja Kristina Kuusiston Duo Dryades on esiintynyt vuodesta 2002 lähtien Suomessa ja ulkomailla. Luvassa on virtuoosinen, erityinen ja herkkä musiikillinen maisema. Vapaa pääsy, ohjelma 10/5€.

Konsertissa kuullaan suomalaista melankoliaa, ranskalaista impressionismia ja argentiinalaista tulisuutta; kaiken yllä kuitenkin suomalainen sielunmaisema. Säveltäjänimiä konsertissa mm. Claude Debussy, Jean Sibelius ja Astor Piazzolla.

Bandoneon, argentiinalaisesta tangosta tuttu soitin ja decacorde, 10-kielinen kitara, ovat harvinainen, ellei jopa ainutlaatuinen duo.

Vuodesta 2002 toiminut bandoneon-decacorde yhtye, Duo Dryades, on esiintynyt aktiivisesti Suomessa ja ulkomailla. Duo on julkaissut kolme levyä, jotka kaikki ovat saaneet positiivisen vastaanoton.

Keski-Lahden seurakunta

Mukkulan kirkko

Lauluilta

Tervetuloa laulamaan!