Tervetuloa kesäiseen saunailtaan!

Tervetuloa kesäiseen saunailtaan! Luomaniemen leirikeskus

Kaipaatko järvenrantaan saunomaan? Torstaisin se onnistuu Luomaniemen rantasaunassa :)

Seurakuntalaisten saunailtoja järjestetään Luomaniemen leirikeskuksessa Nastolassa kesällä torstai-iltaisin elokuun loppuun asti.

Saunat ovat käytössä klo 18–20.30. Miehille ja naisille on omat sauna- ja pesutilat. Järvessä voi käydä pulahtamassa se ken tarkenee :)

Saunominen on ilmaista.

Tarjolla on kahvia, pullaa, mehua ja makkaraa pientä maksua vastaan.

Lämpimästi tervetuloa!

Nastolan seurakunta

Tuohirantailta

Lähtö kimppakyydein klo 18 Salpausselän kirkolta, Petsamonkatu 10, ja Jalkarannan seurakuntakodilta, Sarvikatu 9. Yhteislaulua, hartaus, vapaata yhdessäoloa, saunomista, uimista, kahvit ja grillausta, mukana Johnny Sabbah.

Tuohirantailta

Lähtö kimppakyydein klo 18 Salpausselän kirkolta, Petsamonkatu 10, ja Jalkarannan seurakuntakodilta, Sarvikatu 9. Yhteislaulua, hartaus, vapaata yhdessäoloa, saunomista, uimista, kahvit ja grillausta, mukana Arto Helle