Konsertti lauluyhtye Vocal Motion Six

Konsertti lauluyhtye Vocal Motion Six Ristinkirkko

Namibialaisen lauluyhtye The Vocal Motion Six (VMsix) ohjelmistoon kuuluu korkeatasoista ja viihdyttävää yhteislaulua. Vapaa pääsy! Konsertin jälkeen on mahdollisuus ostaa yhtyeen levyjä.

VMsix on yhden naisen ja neljän miehen muodostama lauluyhtye. VMsix on palkittu niin Afrikassa, Yhdysvalloissa kuin Euroopassa. Yhtye konsertoi ympäri maailmaa ja järjestää "workshop"-koulutusta ja on myös levyttänyt useamman kerran.

Tervetuloa!

Keski-Lahden seurakunta

Luomaniemen leirikeskus

Vapaaehtoisten syystapahtuma Luomaniemessä