Mukkulan kirkon avoin päiväkerho

Mukkulan kirkko

Avoin päiväkerho on lasten ja aikuisten yhteinen kerho

Avoin päiväkerho on lasten ja aikuisten yhteinen kerho jonne ovat tervetulleita kaikenikäiset lapset oman aikuisen kanssa. Kerho alkaa yhteisellä kirkkohetkellä. Kirkkohetken jälkeen on tarjolla aamupalaa pienellä rahalla. Kerhossa on mahdollisuus leikkiä, tavata toisia lapsia ja aikuisia, joskus on myös yhteistä askartelua. Kerho päättyy yhteiseen laulu - leikkihetkeen. Ennakkoilmoittautumista ei tarvita.

Keski-Lahden seurakunta

Kirsi Ristkari
Varhaiskasvatuksen ohjaaja
Keski-Lahden seurakunta
Kirkkokatu 5
15110 Lahti

Renkomäen seurakuntakoti

Renkomäen avoin päiväkerhoa ei ole hiihtolomalla.

Avoin päiväkerho on lasten ja aikuisten yhteinen kerho, jonne lapsi tulee oman aikuisen, esim. vanhemman, isovanhemman tai perhepäivähoitajan kanssa.

Kirkkokatu 7

Miesväen perhekerho

Oletko isä ja lapsen/lasten kanssa kotona tai isoisä, lapsen kummi tai muuten lapsen tärkeä miespuolinen aikuinen. Tule yhdessä lapsen/lasten kanssa kerhoon

Marian Kammarin kahvila