Thomas Gordonin Toimiva perhe – kurssi

pe 25.8. kello 17.30 - su 27.8. kello 13.00

Thomas Gordonin Toimiva perhe – kurssi Luomaniemen leirikeskus

on vanhemmille tarkoitettu kurssi, jossa opetellaan perheen ihmissuhdetaitoja ja vuorovaikutusta. Kurssin tavoitteena on lisätä vanhempien ja lasten hyvinvointia sekä saada heidän keskinäiset välinsä avoimiksi, luottamuksellisiksi ja rehellisiksi. Kurssin lähtökohtana on toisen kunnioittaminen.

”Miten puhua lapselle niin,

että hän kuuntelee sinua?

Miten kuunnella lasta niin,

että hän puhuu sinulle?”

Toimiva perhe- kurssiin sisältyy perheleiri 25.-27.8. Luomaniemessä pe klo 17.30 - su klo 13.00 sekä 2.9 ja 3.9. klo 9-12. Kirkkokatu 5:ssä. Kurssin aikana on lapsille omaa ohjelmaa. Kurssi sopii hyvin myös yhden vanhemman perheille. Kurssimaksu on 32€ aikuiset ja 17€ 2-12v.lapset. Maksuun voi hakea avustusta diakoniatyöntekijöiden vastaanotoilta. Leirille on yhteiskuljetus. Ilmoittautuminen 20.8. mennessä www.lahdenseurakunnat.fi. Asiakaspalvelu 044 7191 265.

Salpausselän seurakunta

Johtava diakoniatyöntekijä
Keski-Lahden seurakunta
Kirkkokatu 5
15110 Lahti

Keski-Lahden seurakunta

Kesälomanen perheille Siikaniemessä

Mukavaa yhdessäoloa kaikenlaisille perheille! Myös etä- ja yksinhuoltajaperheille! Isovanhemmatkin mahtuvat mukaan. Leirillä on ohjelmaa aikuisille ja lapsille yhdessä ja erik-seen. Mukana lomasella Tia ja Petri Määttä.