Vihkitapahtuma

Vihkitapahtuma Ristinkirkko, Seurakuntatalo, Kirkkokatu 5

Alatori (Vapaudenk. 6 kohdalla, säävaraus)

Häät Lahden syyskylän aikaan? Syyskylä Lahden torilla 25.-28.8.2017

Lahden seurakuntayhtymä järjestää Vihkitapahtuman Lahden Syyskylän ohjelman osana.

Vihkimiset toimitetaan:

- Ristinkirkossa (Kirkkokatu 4)

- Keski-Lahden seurakunnan juhlasalissa (Kirkkokatu 5)

- Alatorilla (Vapaudenkatu 6 kohdalla)

Vihkiaikoja jaetaan tunnin välein niin, että ensimmäiset vihkimiset alkavat klo 16 ja viimeiset klo 20.

Alatorilla vihkiminen toteutuu avoimen taivaan alla. Jos sää muuttuu huonoksi, vihkimiset siirretään juhlasaliin ja kirkkoon sinne varattujen vihkimisten väliin (sisälle siirretyt vihkimiset alkavat klo 16.30, klo 17.30, klo 18.30, klo 19.30 ja klo 20.30).

Myös vanhat parit voivat pyytää siunausta liitolleen tässä tapahtumassa.

Lahden seurakuntayhtymä tarjoaa kaikille hääpareille juhlakahvit Marian Kammarissa (Vapaudenkatu 6), mikä samalla toimii torilla vihittävien morsiusparien sosiaalitilana klo 16-21.

Toimituskeskustelu papin kanssa käydään puoli tuntia ennen vihkimistä vihkipaikalla. Vihkiparilla tulee olla mukanaan henkilötodistukset, voimassa oleva esteettömyystodistus sekä kaksi täysi-ikäistä todistajaa. Todistajia voi tarvittaessa kysyä seurakunnasta vihkiajan varaamisen yhteydessä, ellei sellaisia löydy omasta takaa.

Vihkiaikojen varaukset puh. 044 719 4648 ma - pe klo 9 - 15, lahti.seurakuntatoimisto@evl.fi

Lahden seurakuntayhtymä