Jalkarantamessu

Jalkarantamessu Jalkarannan seurakuntakoti

Liturgia ja saarna kappalainen Raimo Luukkanen, kanttorina Hannele Koskinen. Tee- ja korpputarjoilu. Alkavasta kaudesta kertomassa mm. kirkkoherra Sari Kuirinlahti. Lämpimästi tervetuloa!

Jalkarannan seurakuntakoti, os. Sarvikatu 9, otetaan käyttöön pitkän remonttijakson jälkeen entistä ehompana. Tule kuulemaan, mitä kaikkea toimintaa on luvassa!

Messut Jalkarannan seurakuntakodissa parittomilla viikoilla su klo 16. Lämpimästi tervetuloa!

Salpausselän seurakunta

Salpausselän kirkko

Lähimmäisen päivän messu

Marja Lainio-Nurminen, Marjaana Turunen, Katariina Keinänen, laulu. Messun yhteydessä vapaaehtoisten siunaaminen työtehtäväänsä.

Salpausselän kirkko

Messu

Saarnaa Jaakko Uski, liturgia Toni Kokkonen, av.Sari Kuirinlahti, kanttorina Johanna Torikka. Messun jälkeen lähetystilaisuus.

Jalkarannan seurakuntakoti

Jalkarantamessu

Sari Kuirinlahti, Johanna Torikka. Messussa mukana nuorisotyö, Tiina Virkkunen, Tea Härkönen, Anne Granlund.