Perhemessu ja sunnuntaiolkkari

Liipolan seurakuntakeskus

Kaikenikäisten yhteinen iltapäivä alkaa leppoisalla perhemessulla ja jatkuu sunnuntaiolkkarissa.

Messun jälkeen olkkarissa askarrellaan ja leivotaan, pelataan ja leikitään. Lopuksi syödään kunnon iltapala vastapaistettujen leipomusten kera. Mukana on useita työntekijöitä ja vapaaehtoisia.

Launeen seurakunta

Riitta Särkiö
Kappalainen
Launeen seurakunta
Tapparakatu 22
15700 Lahti

Monitoimitalo Onni, Ostoskatu 3

Liipolan muskariperhekerhoa ei ole hiihtolomalla.

Muskariperhekerho on lasten ja aikuisten yhteinen kerho, jonne lapsi tulee oman aikuisen, esim. vanhemman, isovanhemman tai perhepäivähoitajan kanssa.

Liipolan muskariperhekerho

Liipolan muskariperhekerho