Launeen kirkon perhekerho

Launeen kirkko

Perhekerho on lasten ja aikuisten yhteinen kerho, jonne lapsi tulee oman aikuisen, esim. vanhemman, isovanhemman tai perhepäivähoitajan kanssa.

Perhekerho kokoontuu Launeen kirkon kerhopäädyssä. Ohjelmassa on lastenohjaajan pitämä hartaus, jossa hiljennytään kerhoalttarin ääressä, aamupala, laulua ja leikkiä yhdessä, joskus askartelua. Tarjoilusta peritään pieni maksu. Ohjaajina ovat koulutetut lastenohjaajat. Perhekerhoihin ei tarvitse ilmoittautua. Tiedustelut kerhopaikalta tai varhaiskasvatuksen ohjaajalta, Lilja Stenholmilta puh. 044 719 1252.

Launeen seurakunta

Varhaiskasvatuksen ohjaaja
Launeen seurakunta
Kirkkokatu 5
15110 Lahti

Kirkkokatu 7

Miesväen perhekerho

Oletko isä ja lapsen/lasten kanssa kotona tai isoisä, lapsen kummi tai muuten lapsen tärkeä miespuolinen aikuinen. Tule yhdessä lapsen/lasten kanssa kerhoon

Launeen kirkko

Launeen kirkon avoin päiväkerho

Avoin päiväkerho on lasten ja aikuisten yhteinen kerho, jonne lapsi tulee oman aikuisen, esim. vanhemman, isovanhemman tai perhepäivähoitajan kanssa.