Mukkulan syystapahtuma

Mukkulan syystapahtuma Mukkulan kirkko

Koko perheen tapahtuma Mukkulan kirkolla

Syystapahtumassa Meidän messu klo 10.00. Messun jälkeen tarjolla Mukkulan Puuhapirtin hyväksi keitto ja pullakahvit.

Puuhapirtin tuotteiden myyntiä, sumopainia, karaoke, sanapaja, satunurkkaus ja linnunpönttöjen kokoamista. Lopuksi klo13.30 norsujalkapalloa lapset vastaan aikuiset.

Keski-Lahden seurakunta

Hannu Lehdeskoski
Mukkulan aluepastori
Keski-Lahden seurakunta
Vapaudenkatu 6 PL 84
15111 Lahti

Launeen kirkko

Launeen kirkon perhekerhoa ei ole hiihtolomalla.

Perhekerho on lasten ja aikuisten yhteinen kerho, jonne lapsi tulee oman aikuisen, esim. vanhemman, isovanhemman tai perhepäivähoitajan kanssa.

Renkomäen seurakuntakoti

Renkomäen perhekerhoa ei ole hiihtolomalla.

Nikkilän seurakuntakoti

Nikkilän perhekerhoa ei ole hiihtolomalla.