Puikkopiiri

Puikkopiiri Salpausselän kirkko

Puikkopiirissä vietetään hartaus, nautitaan kahvit ja tehdään käsitöitä jutustellen yhdessä.

Puikkopiiri on tarkoitettu kaikille käsitöistä kiinnostuneille. Mukaan voit tulla vaikka ideoimaan, jos et halua tehdä käsitöitä. Piiriäiset osallistuvat halutessaan käsitöiden  myymiseen myyjäisissä mm. Yhteisvastuukeräyksen tai muun diakonisen kohteen hyväksi.

Ryhmässä vietetään hartaus ja nautitaan päiväkahvit, jotka ryhmäläiset vuorollaan valmistavat. Yhdessäolo koetaan tärkeäksi ja kantavaksi voimaksi. Ryhmä kokoontuu joka toinen torstai.

Lisätietoja antaa diakoniatyöntekijä Tia Määttä, p. 044 7191 495 tai tia.maatta@evl.fi

Salpausselän seurakunta
Petsamonkatu 10
15830 Lahti

Salpausselän seurakunta

Tarolanniitty, Renkomäen laavu

Luontoretki Renkomäkeen

Lähde mukaan kesäretkelle!

Nuttujuttu, käsityö ja keskusteluryhmä

Ryhmässä mm. neulotaan sukkia kastekoteihin ja syntymäpäiväkäynneillä vietäväksi tai muuhun avustustyöhön.

Nuttujuttu, käsityö ja keskusteluryhmä