Enkelien sunnuntain tuomasmessu kaikenlaisille perheille

Ristinkirkko

Jukka Immeli, Pauli Pietiläinen, Magdalena Valkeus, Tuomaskuoro, johtaa Marjo Nyberg, Miikka Kallio bändi

Messua on ollut valmistelemassa lapsi- ja perhetyön tiimi ja messun jälkeen on iltapalaa lähetyksen hyväksi. Tervetuloa!

Keski-Lahden seurakunta

Ristinkirkko

Messu

Messukumppanina Suomen Pipliaseura Päivi Paloranta, Kaija Jyrkkä, Miikka Kallio, Sallamari Hyvönen

Mukkulan kirkko

Messu Mukkulassa

Nina Tetri-Mustonen, Veera Surkka

Joutjärven kirkko

Kipinämessu

Kipinämessu on rennon kodikas ehtoollisjumalanpalvelus. Se on matalan kynnyksen paikka seurakuntayhteyteen sekä Jumalan läsnäolon kohtaamiseen. Kipinämessu on tekijöidensä – työssä käyvien, opiskelevien, perheellisten, sinkkujen, nuorten ja vanhojen, sinun ja minun – näköinen. Jos jotenkin onnistut nukahtamaan penkkiin, lupaamme herättää yhteiselle kahville. Lapset ovat myös tervetulleita, heitä varten on leikkinurkkaus kirkkosalissa ja tällä kertaa myös pyhäkoulu messun aikana.