Joutjärven kirkko

Kipinämessu on rennon kodikas ehtoollisjumalanpalvelus ja matalan kynnyksen paikka seurakuntayhteyteen sekä Jumalan läsnäolon kohtaamiseen. Kipinämessu on tekijöidensä – työssä käyvien, opiskelevien, perheellisten ja sinkkujen nuorten aikuisten – näköinen. Jos jotenkin onnistut nukahtamaan penkkiin, lupaamme herättää yhteiselle kahville.

Tervetuloa myös lasten kanssa! Lapsia varten on leikkinurkkaus kirkkosalissa ja osassa messuja omaa ohjelmaa.
Kipinämessuja vietetään kahden viikon välein sunnuntaisin klo 17 Joutjärven kirkossa. Messujen järjestäjinä on Lahden seurakuntien työntekijöitä ja vapaaehtoisia - ehkä myös sinä?

Jos olet facessa, liity Kipinäyhteisöön, pysyt perillä siitä, mitä tapahtuu.

Lahden seurakuntayhtymä

Reetta Luoma
Nuoriso- ja rippikoulupappi
Keski-Lahden seurakunta
Kirkkokatu 5, 1. krs.
15110 Lahti

Kipinämessu

Kipinämessu on rennon kodikas ehtoollisjumalanpalvelus. Se on matalan kynnyksen paikka seurakuntayhteyteen sekä Jumalan läsnäolon kohtaamiseen. Kipinämessu on tekijöidensä – työssä käyvien, opiskelevien, perheellisten, sinkkujen, nuorten ja vanhojen, sinun ja minun – näköinen. Jos jotenkin onnistut nukahtamaan penkkiin, lupaamme herättää yhteiselle kahville. Lapset ovat myös tervetulleita, heitä varten on leikkinurkkaus kirkkosalissa ja tällä kertaa myös pyhäkoulu messun aikana.

Kipinämessu

Kipinämessu on rennon kodikas ehtoollisjumalanpalvelus. Se on matalan kynnyksen paikka seurakuntayhteyteen sekä Jumalan läsnäolon kohtaamiseen. Kipinämessu on tekijöidensä – työssä käyvien, opiskelevien, perheellisten, sinkkujen, nuorten ja vanhojen, sinun ja minun – näköinen. Jos jotenkin onnistut nukahtamaan penkkiin, lupaamme herättää yhteiselle kahville. Lapset ovat myös tervetulleita, heitä varten on leikkinurkkaus kirkkosalissa.