Perhemessu - Enkelimessu - Valo on jo täällä!

Perhemessu - Enkelimessu - Valo on jo täällä! Nastolan kirkko

Lasten enkelikulkue, ehtoollisen ja rukouksen hoitoa, rukousalttareita, taskulamppujen loistetta, taivaan valoa.

Mukana Jaana Sahamies, Anne-Maria Rämö ja Sannamaria Salli.

Me kaikenikäiset tarvitsemme Jumalan johdatusta, varjelusta ja turvaa. Jumala lähetää enkeleitä tehtäviinsä meidän elämäämme. Oman kirkon rauhassa aavistelemme Jumalan hyvyyttä ja hiljennymme ehtoollisen salaisuuteen. Lapset voivat ottaa mukaan taskulampun äidin kassiin. Sitäkin käytetään tässä perhemessussa, joka ei  kuitenkaan kestä edes tuntia.  Enkelikulkueeseen halukkaat voivat tulla kirkkoon jo 16.45. Lämpimästi tervetuloa

Nastolan seurakunta

Jaana Sahamies
Kappalainen
Nastolan seurakunta
PL 84, 15111 Lahti (käyntiosoite Immiläntie 2, 15560 Nastola)

Launeen kirkko

Launeen kirkon perhekerhoa ei ole hiihtolomalla.

Perhekerho on lasten ja aikuisten yhteinen kerho, jonne lapsi tulee oman aikuisen, esim. vanhemman, isovanhemman tai perhepäivähoitajan kanssa.

Renkomäen seurakuntakoti

Renkomäen perhekerhoa ei ole hiihtolomalla.

Nikkilän seurakuntakoti

Nikkilän perhekerhoa ei ole hiihtolomalla.