Perhemessu ja perheiden päivä

Launeen kirkko

Enkelien päivän messussa mukana Riitta Särkiö, Sonja Tissari, Launeen kirkon päiväkerholaiset, iltapäiväkerholaiset ja partiolaiset. Perhemessun jälkeen monenlaista toimintaa ulkona ja sisällä. Soppalounas, kahvit, makkaran ja lettujen paistoa.

Soppalounas ja kirkkokahvit Tasauskeräyksen hyväksi. Partiolaiset paistavat makkaraa ja lettuja. Askartelua, poniratsastusta ja keppihevosrata, paimenkoiria, Gospel Ridersit ajeluttavat moottoripyörillä, nikkarointia Veksin puutyöverstaassa.

Launeen seurakunta

Launeen kirkon avoin päiväkerho

Avoin päiväkerho on lasten ja aikuisten yhteinen kerho, jonne lapsi tulee oman aikuisen, esim. vanhemman, isovanhemman tai perhepäivähoitajan kanssa.

Ristinkirkko

Kansallisen veteraanipäivän messu

Kaija Jyrkkä, Miika Hämäläinen, Miikka Kallio, Lauri Palo

Messu

Riitta Särkiö, Maija-Reetta Katajisto, Johanna Suomala. Messussa mukana Gideonit.